Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de D_ali » 14 Ian 2013, 16:09

semlecangheorghe scrie:E foarte senzitiv,simti atacurile in palma ,ca si o explozie..si cum bate coada la shad-uri mai nervoase..
Ale cui atacuri, Gigi?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Ian 2013, 16:11

Ale salailor..ca alea sint cu probleme de...perceptie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Ian 2013, 16:13

semlecangheorghe scrie:E foarte senzitiv,simti atacurile in palma ,ca si o explozie..si cum bate coada la shad-uri mai nervoase..
Ma gandeam c-asa este...doar este un HM...totusi s-ar putea crede ca nefiind un high-end la capitolul brand, gen Phenix, Lamiglas, Loomis, St. Croix sau ceva JDM nu este chiar asa...asta asa ca sa dau putin foc la topic :twisted:

Ai folosit blank-ul asta exclusiv la jig Gigi?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Ian 2013, 16:26

Cind 'mingii' cu palma un high-modul(blank-ul chel ,ma refer),scoate un sunet specific.Acelasi sunet l-am auzit si la blankuri de renume..mai mare,ca sa zic asa..Dealtfel la 57 milioane de moduli cit il da producatorul,e mai mult decit ok..

Acest lucru s-a confirmat si practic...am pescuit noaptea la salau,in noiembrie,era rece,ei destul de inactivi,cu gume de 7cm,pe jig de 3.5gr.Unii dadeau foarte slab si cu toate astea am prins multi ,fara ratari in cascada..tac-uri fine sau stopari de alea miselesti,se simt foarte bine in el..

Salaii mai activi..ce mai,mi-a dat unul intr-o seara,dupa ce se intunecase si nu am avut nici un atac initial,de era sa-mi sara inima din loc,nervos nevoie mare..

Am prins si somn la gume,nu specatculosi,dar la unul sau doi li sa infipt cirligul in cerul gurii de deabia l-am scos cu patentul..La fel si la stiuci..la Vladimirescu..

L-am mai pescuit si la spinerbait si mi-a placut cum a mers,mai ales ca daca iei un fir de iarba pe parcurs,il cosesti foarte usor dintr-o miscare scurta,nefiind nevoit sa scoti afara doar pentru elibera firul..

Eu sint extrem de multumit de el..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 14 Ian 2013, 17:21

andrei-ovidiu scrie:Fortza batzu...interesant este cum ar face cu niste mustati :D ...uite altul http://www.youtube.com/watch?v=enmlHLneBm0 :wink:
Andrei asta arata ca dracu finisaje dezastruoase

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 14 Ian 2013, 18:36

Salutare, in asteptarea primaverii, am facut si eu primul custom la Sava si m-am gandit sa vi-l prezint ca iarna mai are ceva pana ne paraseste si mai dezbatem si noi una alta pe forum. Aviz lui Nemernic caruia nu ii plac ,,sorcovele", eu asta am ales fiind CUSTOM, am zis sa mai fac o schimbare ca de bête negre (matisaje negre) + pluta sau bête negre+eva neagra(matisaje negre) e lumea plina. Restul detaliilor le gasiti in poze, imi place ce a iesit, abia astept sa il pescuiesc si inca o data multumiri lui Sava.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
www.spinningclub.ro

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Ian 2013, 18:51

:lol: ...s-o stapanesti sanatos.

Vis-a-vis de sorcove....fiecare are gustul lui. Mie unul nu-mi plac sorcovele....ce sa zic !?

Sa-ti aduca multi dintosi ;) :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 14 Ian 2013, 18:52

Ufff ce prompt ai fost :) multumesc pt urare si apropo batul tau seamana perfect cu Evergreenul meu, in prima faza am vrut sa fie exact ca al tau dar parca nu avea rost sa am 2 bête la fel.
www.spinningclub.ro

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Ian 2013, 19:19

Si, uitandu-ma inca o data la poze, chiar nu e sorcova :) .... e un bicolor de mai toata frumusetea....
Sorcove le numesc pe cele cu "n" culori, bizbrizuri.....etc ... Ovidiu stie despre ce vorbesc :lol: , dar....daca e sa fie custom...custom sa fie :P
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Ian 2013, 19:26

:lol: :lol: :lol: ce va mai place shaworma.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns