Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
mey AndreiAndrei scrie:Pentru doritorii de blankuri Seeker.... am gasit cel mai tare anunt de pe planeta!cristian.ene scrie:Am pe stoc 3 blankuri Seeker care le vand cu reducere
1. Blank Seeker 654-2 S-Glass/ 2piece / medium power , 1/4- 5/8 oz. / 6 -12 lb. - are varful mai gros decat cel normal dar ramane foarte bun pentru oscilante ,spinnerbait si alte naluci reactive medii
2. Blank Seeker 654-2 S-Glass/ 2piece medium power , 1/4- 5/8 oz. / 6 -12 lb. - - are o deviatie pe lungimea tronsonului de varf dar puterea pe varf este perfecta foarte bun pentru oscilante ,spinnerbait si alte naluci reactive medii
3. Blank Seeker 654-2 S-Glass/ 2piece 1-4lb. , 1/32 - 3/16 oz. - are o insiruiere de deviatii dar varful este per total drept
Atentie!!!! Are nevoie de traducere avansata!![]()
![]()

oricine citeste ce zice el acolo isi da seama ca e vorba de sinceritate
omu zice ca are 3 blancuri la reducere care nu-s perfecte... , dar functionabile
probabil tu le-ai fi descris si vindut cu mai mult... " talent "

Adica puterea care e pe varf!semlecangheorghe scrie:Cum vine aia..'puterea pe virf'??

apoi tu iengleza nu bungheshti... , romana nu pricepi ... , cu pescuitu ... aaouaileu...semlecangheorghe scrie:Cum vine aia..'puterea pe virf'??

- semlecangheorghe
- veteran
Cine vorbeste....ultimu' de pe planeta care mai pescuia cu lagare,in era 'dai click si vine rulmentu Bocca la usa'...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran

Toate blankurile au variatii mai mici sau mai mari de putere pe varf indiferent daca sunt produse de Winston, Sage sau Scott.
Scott promite ca blankurile lor sunt testate pentru consistenta pe toata lungimea si ca respecta puterea declarata.
In lumea lansetelor premium de fly e clar ca exisita variatii foarte mici si variatiile sunt mai mici comparabil cu cele mai bune blankuri de spinning (si preturile sunt altele)
Am intalnit variatii de putere mai ales pe varf( diametre si numar de straturi variabile)
1. Seeker cele mai multe blankuri cu variatii in unele cazuri foarte mari
2. Cabela`s - putien cazuri si diferente mic
3. St.Croix - cazuri izolate la unele modele si variatii mici de putere
4. Lamiglas - nu prea al aceste capitole, mufe cu probleme putien modele
5. NFC - respecta specificatiile, nu am vazut variatii
6.Batson - nu am adus atat de multe dar nu am sesizat diferente notabile
7. Phenix - am adus putine, nu am vazut nici o problema de acest gen sunt bine realizate dar am avut destule refuzate al transport pentru ca erau strambe
8. MHX - nu au aceste metehne dar au multe altele
9. Sage - premium ca precizie, foarte putine deviatii
10. Winston -consistenta premium preturi premium
11. Beulah - calitate premium preturi mult mai mici decat la competitie (sunt facute in China dar la alta fabrica decat MHX

- semlecangheorghe
- veteran
Ene tu ai o fixatie pe MHX.Cred ca iti populeaza cosmarurile.. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
probabil cosmaruri ai tu cind zice cineva ceva de MHX
as mai fi zis daca Cristi zicea doar de MHX... ,
dar asa... omu isi zice parerea despre multe altele si zice si de bine si de rau asa cum le vede el

as mai fi zis daca Cristi zicea doar de MHX... ,
dar asa... omu isi zice parerea despre multe altele si zice si de bine si de rau asa cum le vede el
-
- veteran
Gigi,
singurul cosmar lucid este sa pescuiesc cu un MHX din ala ratat complet, in rest blankurile MHX nu imi trezesc nimic special sunt si cateva modele ok dar e mare risipa de grafit sa produci sute de modele si sa iasa cateva zeci reusite ,nu e ECO deloc si nici profitabil :l
Seeker sta rusinos la calitatea productiei desi au super materiale
singurul cosmar lucid este sa pescuiesc cu un MHX din ala ratat complet, in rest blankurile MHX nu imi trezesc nimic special sunt si cateva modele ok dar e mare risipa de grafit sa produci sute de modele si sa iasa cateva zeci reusite ,nu e ECO deloc si nici profitabil :l
Seeker sta rusinos la calitatea productiei desi au super materiale
Spaima salailor.....fara brizbrizuri
by Laurentiu Andronic

Split grip

Phenix K2 TX-714MH-C 7'1" 3/16 - 3/4 imperecheat cu Stella 2500 FE

Sa fie primit !

by Laurentiu Andronic

Split grip

Phenix K2 TX-714MH-C 7'1" 3/16 - 3/4 imperecheat cu Stella 2500 FE

Sa fie primit !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...