Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Unii se vor supara pe mine, dar tot o zic:
Remarc o tendinta tot mai accentuata de a transforma lansetele in ... sorcove.
Poate e de la sezon si trece
Luati-o si voi asa, e de gustibus, deci fara suparare.
Remarc o tendinta tot mai accentuata de a transforma lansetele in ... sorcove.
Poate e de la sezon si trece

Luati-o si voi asa, e de gustibus, deci fara suparare.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Asta chiar NU ARATA ca o sorcova....E simpla si ........frumoasa !!!Andrei scrie:Si acum ultimul meu proiect, personal:
Blank de Legend Xtreme 6'8", extra fast, Medium, 3/16-5/8oz, 8-14lb
Blankul a fost curatat complet de culoarea originala, vopsit cu negru mat pana la matisajul primului inel.... Singurul loc unde se mai vede culoarea originala a blankului este portiunea "blank thru" de la mandrina ACS.
Tema aleasa este negru matt, cu carbon matt, atat la split grip cat si pe filet (kdps). Inele TiSiC, undeva intre micro si fuji new concept. Cel mai mare este primul inel, marimea 8, iar cele mai mici sunt marimea 5, pentru a nu impiedica alunecarea unui nod al unui eventual leader.
Vizionare placuta
Poza ansamblu
Poza front
Poza butt
Tranzitie portiune negru mat la portiunea unde blankul nu mai are finisaj, este doar grafit pur, ca si iesit din cuptor![]()
![]()
Until next time....Tight Lines!
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
se supara vecinii daca iasa din tipare
....
P.S. Fiecare are anumite gusturi.... e posibil ca nici fetishurile mele sa nu placa la altii, dar e posibil ca la unii sa placa mai colorate... fiecare are o viziune pe care vrea sa si-o implineasca.... daca e mai colorata... asa e nu poti sa-i bagi de vina omului, daca lui asa-i place:)

P.S. Fiecare are anumite gusturi.... e posibil ca nici fetishurile mele sa nu placa la altii, dar e posibil ca la unii sa placa mai colorate... fiecare are o viziune pe care vrea sa si-o implineasca.... daca e mai colorata... asa e nu poti sa-i bagi de vina omului, daca lui asa-i place:)
-
- veteran
Ai definit cum nu se poate mai bine conceptul CUSTOM...O sa pun ceva care sa nasca ceva discutii...e cam liniste acum de sarbatoriAndrei scrie:se supara vecinii daca iasa din tipare![]()
![]()
![]()
....

-
- utilizator constant