Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 21 Oct 2011, 20:10

Toate rasinile de pe piata sunt cam la fel de bune. Unele ingalbenesc mai repede, altele mai tarziu, unele sunt mai fluide, altele mai putin.... Depinde cum iti faci mana pentru ele. Nu este nimic batut in cuie.

Respect,
A.Sava

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 22 Oct 2011, 06:07

E o diferenta batuta in cuie la Permagloss si anume monocomponenta.Prima chestie e ca nu introduci bule , apoi e gata de aplicare la deschiderea sticlei, se intareste rapid si se zice ca ar avea consistenta cea mai dura dintre finishurile de pe piata dar totusi suficient de elastica .
Ma intrebam daca nu cumva fabricantii de lansete ce nu-si permit timpi morti, folosesc rasina de genul asta.
Am apucat sa sparg pojghita din sticla veche a unui amic si am mai gasit de un matisaj acolo dar era deja cam grosolan.
Avind in vedere ca-i de 30 de ani pe piata si vor sa-l inlocuiasca cu ceva mai putin mirositor , eram curios daca cineva a folosit si cum se comporta in timp.
http://imageshack.us/f/221/dscn4078bj.jpg/
Prima de la stinga pe culoare visinie e Permagloss , apoi doua Thread Master high build si doua FlexCoat Lite.Am lasat bucata de lanseta afara in intemperii sa vad ce se petrece dar a trecut doar vreo luna .. :D

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Oct 2011, 09:56

cu ata matisata, mai ales pe culori diferite se observa cel mai greu ce se intampla cu epoxiul.

Incearca sa pui cate un strop pe o bucata de plastic alb. Se vad foarte rapid diferentele dupa o expunere la intemperii, in special UV.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 22 Oct 2011, 19:00

Pentru cei care duc dorul blankurilor G.Loomis Hot, Shot Gary Loomis a scos la vanzare blankurile de 4 oz. / 5 oz. si de 6 oz.

Probabil a lucrat un pic la tapere si a modificat lungimea cu 2``la 8`8``ft.

Singura varianta de grafit disponibila este IM.

http://www.northforkcomposites.com/cata ... lhead/plug

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 23 Oct 2011, 11:58

Cristi - vezi ca exista si o sectiune vanzare/cumparare pe acest forum :roll: :roll:

... este un topic de discutii nu de vandut marfa ...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Oct 2011, 12:05

Andrei scrie:Cristi - vezi ca exista si o sectiune vanzare/cumparare pe acest forum :roll: :roll:

... este un topic de discutii nu de vandut marfa ...
:shock: ....scuze, Andrei....dar eu nu vad ca si-ar vinde omu' ceva aici :lol: ..... Eu vad ca e doar un site, de unde :wink: eventualii tai clienti, sau ai altora.....si-ar putea comanda un blank :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 23 Oct 2011, 12:12

Urmareste postarile lui Cristi de pe topicul asta, nu doar pe ultimul ... Si vei vedea...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Oct 2011, 12:25

Andrei scrie:Urmareste postarile lui Cristi de pe topicul asta, nu doar pe ultimul ... Si vei vedea...
Stiu :lol: .....si nu numai pe subiectul asta :wink: ..... Eu am crezut ca te-ai referit la ultima postare a lui :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 23 Oct 2011, 12:28

Ma bucur ca suntem pe aceeasi frecventa... Da... Ma refeream in general.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 24 Oct 2011, 11:12

http://www.pinfishing.ro/?p=466
gasiti aici cateva poze, reprezentative cred, cu un Lamiglas Excel Bass custom - Octavian Torescu, modelul de 7', 1,7-14 g, in drill. Un blank care face toti banii.

Scrie răspuns