Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
- stefanflorin
- veteran
Chiar zici ca e pat de pusca
insa cum ma vad eu ca tin lanseta, nu cred ca m-ar coafa prea mult gogoloaiele alea. Eu as pune accent mai mult pe foregrip si pe capatul manerului, astea-s locurile pe care le ating de regula, restul e frumos si atat. Mai ergonomic in viziunea mea ar fi manerul din pluta cu forma aplatizata de genul cum au facut cei de la Daiwa, ca sa vina bine pe antebrat (sa nu te juleasca haha) iar in fata foregrip cat mai mic dintr-un material tare (plastic, pluta foarte densa, grafit sau metal) care sa transmita bine vibratiile, eventual cu o forma ergonomica sa-mi cada bine in podul palmei. Fiecare si-l customizeaza dupa cum stie ca tine batul in mana.
PS: tre' sa-i facem reclama magazinului lu' Narik ca sa nu mai aiba atata timp de bibilit, sa mai si munceasca

PS: tre' sa-i facem reclama magazinului lu' Narik ca sa nu mai aiba atata timp de bibilit, sa mai si munceasca

Urasc atarnatorii!
-
- utilizator constant
In sfarsit mi-am intregit combo-ul de cast, insa din cauza unei gripe nu pot lansa cu el decat prin casa...numa skipping fac pe sub mobila.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
fain core asta,am pus si eu mana pe unu si am fo in al 9 cer, era mai demult si alt model,chiar am incercat niste lansari false cu balanganeli, dar de, era extra fast batzu si nu mi-am dat seama de unde flexa,mi-o trebuit ceva ani sa invatz,nici acum nu is suta la suta convins 
sa-l stapanesti sanatos,stiu ca atunci cand am dat o tura la manivela ma uitam cum se invarte tamburul asa de lin si fain......parca am avut vreo 2-3 vise cu comboul ala printe stiuci

sa-l stapanesti sanatos,stiu ca atunci cand am dat o tura la manivela ma uitam cum se invarte tamburul asa de lin si fain......parca am avut vreo 2-3 vise cu comboul ala printe stiuci

Nu reusesc sa citesc pe blanc...si nici nu recunosc obectu
Ce lanseta e, Adelin? ups! pardon!
Ce custom e?

Ce lanseta e, Adelin? ups! pardon!
Ce custom e?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team