Aia cumparata de la tine. Dar arata prea nashpa si nu din vina rodbuilderului
Lansete CUSTOM
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Citisem undeva zilele trecute ca matisajul inelelor cu un singur picior,ar crapa mai repede in timp decat cele duble.Plus de asta tipul mai zicea ca firul aluneca mai usor pe astea din urma,iar faptul ca sunt ceva mai grele decat cele cu un singur picior nu influentzeaza aproape deloc.Daca e asa,de ce toata lumea le foloseste la constructzia unei lansete pe primele in ultima vreme?
@Razvan,frumoasa lanseta,sa o folosesti sanatos si sa ai multe capturi.Manerul mi-a placut in mod deosebit(quick-lock).
@Razvan,frumoasa lanseta,sa o folosesti sanatos si sa ai multe capturi.Manerul mi-a placut in mod deosebit(quick-lock).
-
Cracus
- utilizator constant

single leg guides!
riscurile de a crapa sun mici insa pentru a micora si mai mult acest risc poti smirglui putin piciorul inelului inainte de al matisa pentru a nu aluneca pe blank,ambele suprafete fiind netede si sa dai cu matisajul dupa inel in ppartea sup si bineintels sa bagi epoxi inautru!!!eu asa fac1ilie scrie:Citisem undeva zilele trecute ca matisajul inelelor cu un singur picior,ar crapa mai repede in timp decat cele duble.Plus de asta tipul mai zicea ca firul aluneca mai usor pe astea din urma,iar faptul ca sunt ceva mai grele decat cele cu un singur picior nu influentzeaza aproape deloc.Daca e asa,de ce toata lumea le foloseste la constructzia unei lansete pe primele in ultima vreme?
@Razvan,frumoasa lanseta,sa o folosesti sanatos si sa ai multe capturi.Manerul mi-a placut in mod deosebit(quick-lock). :wink:
-
salar felix
- junior

Re: Lansete CUSTOM
Intrebare pt. razvan m., daca puteti sa-mi raspundeti :
cat va costat manerul (inclusiv mandrina) matagi si de unde l-ati cumparat ?
cat va costat manerul (inclusiv mandrina) matagi si de unde l-ati cumparat ?