Eu zic, ca asta este problema!johnnybravo scrie: .....ai vazut ca mai era cel putin o persoana interesata de subiect![]()
lansete custom: cum preferati mandrina, filet sus sau jos?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: lansete custom: cum preferati mandrina, filet sus sau jo
- kingofbeasts
- veteran
Pe priza inelar - degetul mic VSS-ul , IPS-ul si Aero sunt mai confortabile cu locking nut-ul in jos . Ca sa eviti disconfortul creat de filet si sa dai si un plus de ergonomie, poti folosi loking nut de SKSS (fie pe cel normal fie pe cel de tip KSkSS). De asemenea mai ai varianta unui locking nut de tip KDPS care la fel acopera filetul. Personal prefer Aero de 16 pe jig sau Vss de 17 pe alte bete. Ips-ul nu-mi pica bine in palma.
Pe priza inelar-mijlociu fara nici un doar si poate mandrinele SKSS (tot cu piulita in jos ) sunt cele mai confortabile pe mana mea.
Indiferent de mandrina,indiferent cum e montata, filetul se poate masca in mai multe feluri fie cu piulite adecvate fie cu gripuri (fixe sau mobile).
Forma mainii, marimea mainii, marimea golului din palma, lungimea degetelor s.a.m.d sunt caracteristicile care fac o mandrina confortabila sau ba pentru fiecare in parte . D-aia mandrina se alege dupa forma nu dupa filet care poate fi facut sa dispara.
Pe priza inelar-mijlociu fara nici un doar si poate mandrinele SKSS (tot cu piulita in jos ) sunt cele mai confortabile pe mana mea.
Indiferent de mandrina,indiferent cum e montata, filetul se poate masca in mai multe feluri fie cu piulite adecvate fie cu gripuri (fixe sau mobile).
Forma mainii, marimea mainii, marimea golului din palma, lungimea degetelor s.a.m.d sunt caracteristicile care fac o mandrina confortabila sau ba pentru fiecare in parte . D-aia mandrina se alege dupa forma nu dupa filet care poate fi facut sa dispara.

- johnnybravo
- Moderator
merci de info, o sa caut referinte pt modelele indicate 

Mie personal atat pt priza dar si pt confort si ca e filetul ascuns imi place vss montata cu filetul in sus.
In timp mi am facut toate lansetele cu mandrina asta,cele ml cu vss16 iar cele mh si h cu 17.
Dupa aeroconfort care are cea mai buna priza dar plasticul nu e de cea mai buna calitate
vss de 17 mm ofera o priza excelenta si o multime de optiuni pt inchiderea filetului.
Enjoy custom.
Da un mp daca vrei sa vezi cum arata.
In timp mi am facut toate lansetele cu mandrina asta,cele ml cu vss16 iar cele mh si h cu 17.
Dupa aeroconfort care are cea mai buna priza dar plasticul nu e de cea mai buna calitate
vss de 17 mm ofera o priza excelenta si o multime de optiuni pt inchiderea filetului.
Enjoy custom.
Da un mp daca vrei sa vezi cum arata.
- johnnybravo
- Moderator
merci, ma duc maine la Andrei sa vad mai multe modele
cred ca ce zice king mai sus mi se va potrivi din ce am vazut in poze

Esti chiar culmea.johnnybravo scrie:merci, ma duc maine la Andrei sa vad mai multe modele
Stai langa Andrei, dar faci cercetare de piata sa mai incingi nervi.

- johnnybravo
- Moderator
se dorea un topic general, in ceea ce ma priveste m-am decis deja, VSS 16 filet sus
...fi serios cu "topic general"johnnybravo scrie:se dorea un topic general, in ceea ce ma priveste m-am decis deja, VSS 16 filet sus

...tu nu esti capabil sa iei o hotarare si nu-ti cunosti doleantele propri.
...incerci sa faci totul doar dupa ce cunosti parerile tuturor si atunci iar nu esti in stare sa iei decizia corecta.

vss16..buna alegere,dar intoarce-ojohnnybravo scrie:se dorea un topic general, in ceea ce ma priveste m-am decis deja, VSS 16 filet sus

Si eu zic ca priza e mai buna cu filetul jos.
Vezi ce zice si Andrei, probeaza si o pozitie si cealalta.
Cum o simti cel mai bine in mana asa monteaz-o.
Vezi ce zice si Andrei, probeaza si o pozitie si cealalta.
Cum o simti cel mai bine in mana asa monteaz-o.