lansete custom: cum preferati mandrina, filet sus sau jos?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: lansete custom: cum preferati mandrina, filet sus sau jo
costi, ai dreptate, o sa fac precizarea ca m-am referit la cele de spinning 

johnny
sunt sigur ca ai mai multe lansete . te rog sa ne spui urmatoarele :
cu ce mandrine sunt echipate ?
cu care te simti cel mai bine in mina ? de ce ?
cum e montata ? ( ,,piulita " sus sau jos )
care te deranjaza cel mai mult in pescuit ? de ce ?
ce ai dori sa obti in plus fata de ce ai acum ?
ce latime are palma ta ?
ce lungime are palma ta ?
ce fel de priza folosesti in pescuit ? ( adica piciorul mulinetei intre care degete sta )
cauti confort sau aspect ? care are prioritate ?
sunt sigur ca ai mai multe lansete . te rog sa ne spui urmatoarele :
cu ce mandrine sunt echipate ?
cu care te simti cel mai bine in mina ? de ce ?
cum e montata ? ( ,,piulita " sus sau jos )
care te deranjaza cel mai mult in pescuit ? de ce ?
ce ai dori sa obti in plus fata de ce ai acum ?
ce latime are palma ta ?
ce lungime are palma ta ?
ce fel de priza folosesti in pescuit ? ( adica piciorul mulinetei intre care degete sta )
cauti confort sau aspect ? care are prioritate ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
ai uitat sa intrebi de "cat de usor se jeneaza palma ta?" 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
MuskMd scrie:ai uitat sa intrebi de "cat de usor se jeneaza palma ta?"
'
Dom injiner .....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- johnnybravo
- Moderator
grey-wolf, ca sa fiu cat de cat on-topic, o sa cer mandrina a fi montata cu filetul sus.
bre, e distractiv cum ai umplut de topicuri mai mult sau mai putin usor de cuprins in sectiunea de custom ..... ce naiba nu tragi o fuga la Sava, ca e aproape de tine , sa faci niste probe cu ceva componente sa vezi cum iti place ?
eu cand am dubii leg tot pe blank cu banda si imi fac o idee..... iti raman aspectele de anduranta si durate d epescuit mari , dar acolo iti mai zice si rodsmithu cate ceva , daca e dragutz
eu cand am dubii leg tot pe blank cu banda si imi fac o idee..... iti raman aspectele de anduranta si durate d epescuit mari , dar acolo iti mai zice si rodsmithu cate ceva , daca e dragutz

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
johnnyjohnnybravo scrie:grey-wolf, ca sa fiu cat de cat on-topic, o sa cer mandrina a fi montata cu filetul sus.
intrebarile nu erau puse la bascalie ( asa cum au fost tratate ) ! incercam sa imi dau seama ce ai folosit pina acum si care sunt nemultumirile tale in legatura cu ele (mandrinele )
Spre exemplu pe mine ma enerveaza IPS 16 montata cu piulita in sus . priza mea pe bat este cu piciorul mulinetei intre degetul mic si inelar . degetele stau inevitabil pe piulita iar aceasta are tendinta sa se desurubeze .
Tot ca exemplu DNPSD arata ca dracu cu piulita in sus .
Nici faptul ca am intrebat de marimea palmei nu ar trebui sa deranjeze ! unele mandrine pica mai bine in mina mica altele in mina mare . Aero pica bine in mina mare in functie de priza pe bat .
ETC ETC ETC
Daca cumva prezenta mea pe topic te deranjaza poti linistit sa stergi postarile mele . Ai acordul meu scris public .
PS : Chiar nu conteaza pt mine cum iti montezi tu batul !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- johnnybravo
- Moderator
@muskmd, era plecat din tara si e prohibitie, deci timp de pierdut pe forum 

- johnnybravo
- Moderator
ai tendinta de a personaliza raspunsul si eu vroiam un topic general, ai vazut ca mai era cel putin o persoana interesata de subiectgrey-wolf scrie:johnnyjohnnybravo scrie:grey-wolf, ca sa fiu cat de cat on-topic, o sa cer mandrina a fi montata cu filetul sus.
intrebarile nu erau puse la bascalie ( asa cum au fost tratate ) ! incercam sa imi dau seama ce ai folosit pina acum si care sunt nemultumirile tale in legatura cu ele (mandrinele )
Spre exemplu pe mine ma enerveaza IPS 16 montata cu piulita in sus . priza mea pe bat este cu piciorul mulinetei intre degetul mic si inelar . degetele stau inevitabil pe piulita iar aceasta are tendinta sa se desurubeze .
Tot ca exemplu DNPSD arata ca dracu cu piulita in sus .
Nici faptul ca am intrebat de marimea palmei nu ar trebui sa deranjeze ! unele mandrine pica mai bine in mina mica altele in mina mare . Aero pica bine in mina mare in functie de priza pe bat .
ETC ETC ETC
Daca cumva prezenta mea pe topic te deranjaza poti linistit sa stergi postarile mele . Ai acordul meu scris public .
PS : Chiar nu conteaza pt mine cum iti montezi tu batul !

de asta am incercat un raspuns cat de cat la subiect, parerea ta la fel ca si a altora este apreciata cand e la subiect si fara bascalie

scrisesem mai sus ca am toate mandrinele cu infiletare in partea de jos, partea exterioara a palmei sta tot timpul pe mandrina sau piulita, mi-am adaptat stilul de a tine mulineta pt a fi cat mai confortabil, acum o tin intre degetul mic si inelar dar tot fac bataturi de la mandrina.
betele au mandrina fuji (avid-ul ma deranjeaza cel mai tare, apoi mai ok e legend elite si parca cel mai ok imi e sportexul pike 3.05...mai am un fox rage terminator dar il folosesc mai rar cu pilkere sau jiguri mari pt somn, e un bat inconfortabil si nu din cauza mandrinei...dar nu ma plang ca nu dau cu el des). Cel mai des folosesc LE 8'6" pt jig (pe zi) si sportexul pt restul (noaptea).