Lansete cu varful stramb

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 21:12

trucaje

yeh you fool me andrei ! :lol:

cind ai un blank de asta cirn... il pui cu curbura in sus sau in jos depinde daca e de spinn sau cast uitind de " splina " lu tristian astfel incit greutatea inelelor si a matisajelor indreapta... corecteaza cit de cit blanckul :lol:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 10 Ian 2011, 21:21

Magie... si dispare :lol: :lol: :lol: . Sa vezi blancuri din anii 60 de sticla... Alea carne:D

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 21:25

eee disprare...

o laie ! , e doar o metoda ieleganta de a corecta ce se poate corecta daca e de corectat... , intelegi ca inteleg ce e de inteles... nu ? :lol: :lol: :lol:

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 10 Ian 2011, 21:52

La cat este de deplasata deformatia trage linistit de bat (in lupta cu pestele ca si cand nu ai fi stiut de problema)cu siguranta daca se va rupe acest lucru cu siguranta nu se va intampa acolo. Am vazut si bete super scumpe (400+) usd deformate dar nu s-au rupt in dril. Incearca sa nu bagi in seama problema. \ceea ce prezint tu este ca si urmatoarea faza ai un animal de prada o bunaciune care la sanul drept are 90 60 89 si la cel stang 90 60 91 crede-ma nu se observa sau nu ai timp sa observi privind intreg ansamblu. 8)

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 10 Ian 2011, 21:54

vipificator III scrie:La cat este de deplasata deformatia trage linistit de bat (in lupta cu pestele ca si cand nu ai fi stiut de problema)cu siguranta daca se va rupe acest lucru cu siguranta nu se va intampa acolo. Am vazut si bete super scumpe (400+) usd deformate dar nu s-au rupt in dril. Incearca sa nu bagi in seama problema. \ceea ce prezint tu este ca si urmatoarea faza ai un animal de prada o bunaciune care la sanul drept are 90 60 89 si la cel stang 90 60 91 crede-ma nu se observa sau nu ai timp sa observi privind intreg ansamblu. 8)
corecta comparatie.....nimic de zis....

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Ian 2011, 22:06

Eu stateam linistit...dar dupa ce am pus poza aia toti au zis ca n-au mai vazut lanseta asa de stramba...si ma gandeam ca are o problema destul de serioasa...mie blankul imi place mult, si nu eram sigur daca sa-l dau la facut pe asta, sau sa iau altul...dar daca spuneti ca o sa fie OK o sa-l dau la montat pe asta.

Scrie răspuns