Lansete cu varful stramb
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
chipurile cind le scoate de pe baghetele metalice se strimba o parte dintre ele , plus ca le lasa sa se raceasca apoi le slefuieste si le coace din nou fara bagheta... , nah la fiecare pas e pericolul sa le strimbe
care stiti mai multa iengleza iote ici ...
http://www.westernsportshop.com/gallery/sagetrip.html
care stiti mai multa iengleza iote ici ...
http://www.westernsportshop.com/gallery/sagetrip.html
Radu, cred ca ai dreptate, la cat costa transportul tur-retur la o lanseta/blank dintr-o singura bucata pana in state...mai bine te lasi pagubas(si producatorii sunt perfect constienti de acesta problema a pietei europene).
kuintautti corect...e complicat procesul de fabricatie...dar uite...Cabelas XML sunt facute pe matrite Loomis, la fel si Mudhole MHX sunt facute pe matritele si cam din acelasi carbon ca Loomisurile IMX...dar au pretul mic tocmai ca scrie pe ele Mudhole sau Cabelas...lansetele premium ar trebui sa aiba un control al calitatii mai riguros...
Concluzia e, cred, ca nu prea ai ce face, si daca nu afecteaza lanseta e un detaliu minor. Ceea ce ma zgarie pe mine e ca daca ei permit scoaterea la vanzare lansete de genul, trec si defecte mai grave mai putin vizibile, de genu discontinuitati in grosimea blankului sau fisuri minore sau...
kuintautti corect...e complicat procesul de fabricatie...dar uite...Cabelas XML sunt facute pe matrite Loomis, la fel si Mudhole MHX sunt facute pe matritele si cam din acelasi carbon ca Loomisurile IMX...dar au pretul mic tocmai ca scrie pe ele Mudhole sau Cabelas...lansetele premium ar trebui sa aiba un control al calitatii mai riguros...
Concluzia e, cred, ca nu prea ai ce face, si daca nu afecteaza lanseta e un detaliu minor. Ceea ce ma zgarie pe mine e ca daca ei permit scoaterea la vanzare lansete de genul, trec si defecte mai grave mai putin vizibile, de genu discontinuitati in grosimea blankului sau fisuri minore sau...
- kuin tauti
- veteran
sory.... fisuri ? fie ele minore... alea se razbuna ! dar se razbuna repede !
nu cred ca e vreun distribuitor care constient vinde ceva cu garantie fisurat de´a gata
blanckul de grafit da impresia ca e al naibi de rezistent dar olea lovit , ciupit . fisurat sau chiar ras... ca deh ... se trezesc unii sa schimbe aiurea inelele pe ele nu mai duc la potentialu initial ba din contra se rup in functie de caz aproape pe de geaba
acu ca uni si altii fac in aceiasi fabrica si pe aceiasi matrita e stiuta de mult treaba..., ca brandul costa... e si aia de mult stiuta treaba... , c-ar trebui greseli mai putine... , da si aia ! nah... nu traim intr-o lume perfecta
io nu ma apuc acu sa deznod nodul...
voi ati intrebat care´i motivul si iexplicatia si io doar am incercat sa arunc olea lumina... , va rog nu impuscati solul !
nu cred ca e vreun distribuitor care constient vinde ceva cu garantie fisurat de´a gata
blanckul de grafit da impresia ca e al naibi de rezistent dar olea lovit , ciupit . fisurat sau chiar ras... ca deh ... se trezesc unii sa schimbe aiurea inelele pe ele nu mai duc la potentialu initial ba din contra se rup in functie de caz aproape pe de geaba
acu ca uni si altii fac in aceiasi fabrica si pe aceiasi matrita e stiuta de mult treaba..., ca brandul costa... e si aia de mult stiuta treaba... , c-ar trebui greseli mai putine... , da si aia ! nah... nu traim intr-o lume perfecta
io nu ma apuc acu sa deznod nodul...
voi ati intrebat care´i motivul si iexplicatia si io doar am incercat sa arunc olea lumina... , va rog nu impuscati solul !

-
- veteran
kuintautti tot am auzit treaba asta cu fragilitatea blankurilor din carbon superior..eu unu am rupt o singura lanseta, si aia ca am fost prost. Voi ati patit-o?...am auzit ca se intampla de obicei cand pocnesti blankul cu un jig agatat care vine ca glontu cand isi da drumu. ...am inteles ideea cu procesul de fabricatie, multzam de link...
vipificator nu e mult...e sub 0.5mm deviatia(nu este chiar deviatie cat este o „adancituraâ€
vipificator nu e mult...e sub 0.5mm deviatia(nu este chiar deviatie cat este o „adancituraâ€
- kuin tauti
- veteran
ma stai linistit ca toti mai gresim...
mai ales la beutura...
dar cind se intimpla n-avem nici o scuza...
asa ... moca... mie mi sa rupt in fata ochilor o singura lanseta demo de musca...
defect de fabricatie...
cind plezneste una de aia e bine sa ai ochielari de protectie !
sar aschii in toate directiile de zici ca-i grenada !
mai ales la beutura...

dar cind se intimpla n-avem nici o scuza...
asa ... moca... mie mi sa rupt in fata ochilor o singura lanseta demo de musca...
defect de fabricatie...
cind plezneste una de aia e bine sa ai ochielari de protectie !
sar aschii in toate directiile de zici ca-i grenada !