Lansete cu varful stramb

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 15:51

chipurile cind le scoate de pe baghetele metalice se strimba o parte dintre ele , plus ca le lasa sa se raceasca apoi le slefuieste si le coace din nou fara bagheta... , nah la fiecare pas e pericolul sa le strimbe

care stiti mai multa iengleza iote ici ...

http://www.westernsportshop.com/gallery/sagetrip.html

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2011, 17:36

...cele strambe ajung in Ro.... :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Ian 2011, 18:09

Radu, cred ca ai dreptate, la cat costa transportul tur-retur la o lanseta/blank dintr-o singura bucata pana in state...mai bine te lasi pagubas(si producatorii sunt perfect constienti de acesta problema a pietei europene).

kuintautti corect...e complicat procesul de fabricatie...dar uite...Cabelas XML sunt facute pe matrite Loomis, la fel si Mudhole MHX sunt facute pe matritele si cam din acelasi carbon ca Loomisurile IMX...dar au pretul mic tocmai ca scrie pe ele Mudhole sau Cabelas...lansetele premium ar trebui sa aiba un control al calitatii mai riguros...

Concluzia e, cred, ca nu prea ai ce face, si daca nu afecteaza lanseta e un detaliu minor. Ceea ce ma zgarie pe mine e ca daca ei permit scoaterea la vanzare lansete de genul, trec si defecte mai grave mai putin vizibile, de genu discontinuitati in grosimea blankului sau fisuri minore sau...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 18:24

sory.... fisuri ? fie ele minore... alea se razbuna ! dar se razbuna repede !

nu cred ca e vreun distribuitor care constient vinde ceva cu garantie fisurat de´a gata

blanckul de grafit da impresia ca e al naibi de rezistent dar olea lovit , ciupit . fisurat sau chiar ras... ca deh ... se trezesc unii sa schimbe aiurea inelele pe ele nu mai duc la potentialu initial ba din contra se rup in functie de caz aproape pe de geaba

acu ca uni si altii fac in aceiasi fabrica si pe aceiasi matrita e stiuta de mult treaba..., ca brandul costa... e si aia de mult stiuta treaba... , c-ar trebui greseli mai putine... , da si aia ! nah... nu traim intr-o lume perfecta

io nu ma apuc acu sa deznod nodul...

voi ati intrebat care´i motivul si iexplicatia si io doar am incercat sa arunc olea lumina... , va rog nu impuscati solul ! :lol:

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 10 Ian 2011, 18:26

Cam ce sageata(abatere de la axa blancului)are varful in mm?

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Ian 2011, 18:48

kuintautti tot am auzit treaba asta cu fragilitatea blankurilor din carbon superior..eu unu am rupt o singura lanseta, si aia ca am fost prost. Voi ati patit-o?...am auzit ca se intampla de obicei cand pocnesti blankul cu un jig agatat care vine ca glontu cand isi da drumu. ...am inteles ideea cu procesul de fabricatie, multzam de link...

vipificator nu e mult...e sub 0.5mm deviatia(nu este chiar deviatie cat este o „adancituraâ€

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Ian 2011, 18:58

aoleu !da -i stramba nu gluma! stramba rau!p.s. da-ia trebuie un builder: sa puna drept inelele pe un blank stramb :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 18:59

ma stai linistit ca toti mai gresim...
mai ales la beutura... :lol:
dar cind se intimpla n-avem nici o scuza...
asa ... moca... mie mi sa rupt in fata ochilor o singura lanseta demo de musca...
defect de fabricatie...
cind plezneste una de aia e bine sa ai ochielari de protectie !
sar aschii in toate directiile de zici ca-i grenada !

pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 10 Ian 2011, 18:59

oaauu :shock: ... sa mor de am mai vazut asa ceva frodata ..si ale mele`s stranbe in varf da asta`i deformat deabinelea ..

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Ian 2011, 19:03

rine am un fuego, da-i pe la taica-miu acuma(de aia nu i-am facut poza) care e putin mai stramb decat atata si am pescuit cu el 1 an jumate...n-avut nici dracu...oricum in poza pare mai stramb decat in realitate(cel putin asa imi place sa cred).

Scrie răspuns