lansete americane vs europene
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Frumos subiect ! Ce dezbateri mai erau odinioara ....
Cu timpul insa ne-am cam lamurit cu totii. Europencele sunt jalnice, americancele vin parca de pe alta planeta. Japonezele, daca te tin buzunarele, sint the best.
PS Totusi, sa nu absolutizam, trompete am vazut destule si printre americance si printre japoneze.

Cu timpul insa ne-am cam lamurit cu totii. Europencele sunt jalnice, americancele vin parca de pe alta planeta. Japonezele, daca te tin buzunarele, sint the best.

PS Totusi, sa nu absolutizam, trompete am vazut destule si printre americance si printre japoneze.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Da Razvane, da nu cred ca te referi la Megabass sau Evergreen. Bineinteles ca nici japonezii nu-s cei trei magi de la rasarit sa vina numai cu daruri unu si unu. Sunt si firme mai slabute si poate serii mai putin reusite. Noi oarecum cand spunem japoneze ne referim la doua-trei marci care au consacrat genericul de lansete japoneze. Lexus va fi mereu Lexus si Nissan Micra... Nissan Micra... Major Craft nu tintesc foarte sus dar fac lucruri bune si da, ieftine! Ideea e ca atunci cand regulile jocului sunt NO LIMIT, eu spun ca japonezii foc tot timpul lucrurile cele mai reusite, atat calitativb cat si estetic. Asa e cultura lor de la educatie, sabii, armuri, zgarie nori, masini, trenuri, IT, ce vreti voi... ca au si piata de calitatea B sa zic... e normal
-
- veteran
Ticule stii ce imi pare rau ca nu au pus mana si samuraii pe tomahawk sau boomerang ce scule iesea acum si din ele.
Cred ca daca in 70 evergreenul avea un patent de blank legend Xtrem arau in zilele noastre cu un produs departe la ani lumina de Kaleido actual.
Mie im plac Dodge Charger si Nissan Skyline GTR au blancul mai puternic super senzitiv si imbina bine actiunea fast cu moderat in fata la orice trompete Ferrari, Lambo, Bugatti, Porsche care sunt fast fast ranga bune de pus doar in sufragerie pe perete. Aici fac exceptie (Pagani si Koenigsegg).

Cred ca daca in 70 evergreenul avea un patent de blank legend Xtrem arau in zilele noastre cu un produs departe la ani lumina de Kaleido actual.

Mie im plac Dodge Charger si Nissan Skyline GTR au blancul mai puternic super senzitiv si imbina bine actiunea fast cu moderat in fata la orice trompete Ferrari, Lambo, Bugatti, Porsche care sunt fast fast ranga bune de pus doar in sufragerie pe perete. Aici fac exceptie (Pagani si Koenigsegg).