lanseta sPro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- alexandru varga
- utilizator constant
lanseta sPro
ce parere aveti despre lanseta spro 2,40 actiune 5-25 asi vrea sa-mi achizitionez unul pentru jighing
catalogul pe 2009 http://www.spro.nl/catalogus2009/UK/flash.html Si eu as fi interesat de ceva produse de la spro dar astept pareri de la detinatorii acestei marci...
- alexandru varga
- utilizator constant
lanseta spro
lanseta spro inspiration tfx 7 sau datimi un sfat pentru o alta lanseta cu aceasi actiune si la acelasi pret de 200 maxim 250 ron
Re: lanseta spro
ciao colegi spineri eu am cumparat in vara aceasta 1 spro passion premium carbon spin light(tfx8) 270-Mt az.-22-48gr spectaculara nu stiu cu siguranta in ce categorie se incadreaza dar eu o folosesc pt lostrita pe raul tisa maramures . cumparata in baia mare magazinul vidra salutarialexandru varga scrie:lanseta spro inspiration tfx 7 sau datimi un sfat pentru o alta lanseta cu aceasi actiune si la acelasi pret de 200 maxim 250 ron
-
- junior
.
@ alexandru varga la ce vrei sa folosesti lanseta 2,40 -> 5 - 20g
Poti incerca un SHIMANO BEASTMASTER ML / 2,40m / AX / 5-20g .. tot la pretul asta 

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
.
@ salar felix si marinica
UNDE ATI VAZUT mai fratilor asa lostrita?
La noi in Romania n realitate asemenea exemplare.. SIGUR NU...
Cred ca ati studiat la scoala opera lui Vasile Voiculescu ("Lostrita.") si de acolo v-ati inspirat asa puternic.. Sau visarati?
As vea sa vad si eu asa o lostrisa fumoasa.......
marinica, mergi prietene in Slovacia, destinatia Liptovsky Hradok, pe raurile Vah si Bela si acolo poate ai sa intalnesti asa lostrita. Ai grija insa, e regim C & R ... Pe Vah s-a prins la 30kg, folosind streamere mari.
SAU
o poti vedea, dar nu in mediul natural, la PASTRAVARIA din localitatea Remeti, judetul Bihor.

marinica, mergi prietene in Slovacia, destinatia Liptovsky Hradok, pe raurile Vah si Bela si acolo poate ai sa intalnesti asa lostrita. Ai grija insa, e regim C & R ... Pe Vah s-a prins la 30kg, folosind streamere mari.
SAU
o poti vedea, dar nu in mediul natural, la PASTRAVARIA din localitatea Remeti, judetul Bihor.
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.