discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
nightfishing01
- utilizator constant

vezi marinica daca taceai filozof ramaneai asa esti acuzat ca delirezi adica cum unii bat drumul pe afara sa drilluiasca o lostrita 3-8 kg si tu ai placerea asta in ro

-
marinica
- utilizator constant

-
razvi scrie:@ salar felix si marinica

UNDE ATI VAZUT mai fratilor asa lostrita?

La noi in Romania n realitate asemenea exemplare.. SIGUR NU...

Cred ca ati studiat la scoala opera lui Vasile Voiculescu ("Lostrita.") si de acolo v-ati inspirat asa puternic.. Sau visarati?

As vea sa vad si eu asa o lostrisa fumoasa.......
marinica, mergi prietene in Slovacia, destinatia Liptovsky Hradok, pe raurile Vah si Bela si acolo poate ai sa intalnesti asa lostrita. Ai grija insa, e regim C & R ... Pe Vah s-a prins la 30kg, folosind streamere mari.
SAU
o poti vedea, dar nu in mediul natural, la PASTRAVARIA din localitatea Remeti, judetul Bihor.
nu ma surprinde faptul k ati ramas dubiosi la ce am spus iar daca ma gandesc e mai bine asa o fii in cartea de literatura romana de a 12-a ce am vazut eu... salutari tuturor.....

beast master huchohucho
-
razvi
- utilizator constant

-
@ marinica prietene, aici vorbim de peste/pescuit/pescarite

si cam tot ce tine de chestia asta... Eventual, despre literatura si alte asemenea, exista sectiunea CAFENEA .. Acolo se poate vb si despre alte-cele
Succes prietene..

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
marinica
- utilizator constant

-
razvi scrie:@ marinica prietene, aici vorbim de peste/pescuit/pescarite

si cam tot ce tine de chestia asta... Eventual, despre literatura si alte asemenea, exista sectiunea CAFENEA .. Acolo se poate vb si despre alte-cele
Succes prietene..

pai vazand k nu suntem asa departati de ce nu vi pana la sighet intrun weekend si facem 1 plimbare la spin pe tisa si pe urma dai si tu 1 cafea acolo in sectiunea aia aaa uitasem iti trebuie taxa pt intrare in frontiera costa vreo 550 ron se plateste la trezorerie k sa poti pescuii pe apele de frontiera

beast master huchohucho
-
razvi
- utilizator constant

-
@ marinica, cu POLITIA DE FRONTIERA ne descurcam

Bine ca acum spui ca esti sighetean...

La o aruncatura de batz.. Oleaca peste deal
Hai la o poveste. Lasa un PM cu un id de mess sau ceva

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
alexandru varga
- utilizator constant

Mersi de sfaturi dar pe cind mam dus la magazim batul sa dat si am fost nevoit sa optez pentru altul care lam gasit pe net.un berkley lightning lrs-80 ul 2.40 3-15.ceva sfaturi si pareri despre bat.la salau va fi bun.
-
marinica
- utilizator constant

-
nightfishing01 scrie:
vezi marinica daca taceai filozof ramaneai asa esti acuzat ca delirezi adica cum unii bat drumul pe afara sa drilluiasca o lostrita 3-8 kg si tu ai placerea asta in ro

inseamna ca foarte putini spineri cunosc raurile de munte din romania si cred ca e mai bine asa

beast master huchohucho