Las-o-n fasole!zamfi scrie:...Un maver lake de 2-8 g , la o lungime de 7' are, dupa parerea mea o putere de cca 10-30 g!...

N-o fi Maver-ul ala cel mai bun bat UL (daca ar avea inele mai usoare ar putea deveni), dar nu-i ameti pe bietii oameni. Tare-as vrea sa te vad dand cu Lake-ul la stiuca !:lol:
Am 6 bete de spinning Maver si pot sa-ti spun ca fiecare are cusururi, daca te astepti la batul ideal. Dar pe cel mentionat de tine nu il au. Greutatea de aruncare e inscriptionata cinstit pe oricare din ele. Da, sunt bete rapide, dar atat.
Iar Light Plus Spigot-ul de 2,40m 5-12g mentionat de ovidiu.cv e un foarte bun bat de clean-avat. Arunca linistit si voblere mult mai usoare, dar nu se-ncurca in cele de la marginea superioara de greutate. De asemenea e foarte senzitiv. Pana una alta e batul cu care am ajuns sa pescuiesc cel mai mult (in asteptarea "americanelor). Si asa light cum e, a rezistat excelent la atacuri de avati de la 2,5 la 4kg, cu fir textil Fireline 4lb. Ce ii reprosez e zgomotul pe care il face textilul prin inele si manerul lung (aici al meu a si suferit o scurtare cu vreo 10 cm).
Una peste alta la banii lui (cca 150lei) nu prea are concurenta.