Nu e rau batul, eu am doua, dar mai scurte,2.10m, carora le-am si taiat din cotor cam 10 cm, sa pot pescuii din barca cu ele. Acum la banii aia, eu zic ca sunt acceptabile. Merg si cu textil, nu se taie inelele.mikebazga scrie:Horia,ai dreptate,era pe standul cu lansete maver,nici nu m-am uitat decat la detaliile tehnice;insa e Destroy-Energoteam.Ma tem sa nu fi luat o teapa...s-o vad la lucru si pe urma mai vorbim.
Lanseta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Trebuia ceva din clasa 5-25?La lungimea de 2,70,n-am gasit.Mai scurta,nu voiam,deoarece vreau sa dau si de pe maluri,poate si pe rau.Mi-a mai zis lumea de una de 2,40,insa de pe mal,nu stiu daca s-ar putea folosi.Am un simulacru de barca,facuta de mine dintr-o camera mare,invelita intr-o husa de cauciuc,de la o fosta barca frantuzeasca.I-am facut o podina de lemn,o pot folosi doar stand in sezut.Asta e,alte posibilitati,deocamdata nu sunt..
Trebuie putina grija...Daca vrei sa respecti puterea de 5-25 g nu stiu daca maverul este foarte indicat! Spun asta deoarece puterea betelor este mult mai mare decat cea declarata...Un maver lake de 2-8 g , la o lungime de 7' are, dupa parerea mea o putere de cca 10-30 g! Poate ma insel eu sau poate stralis light(?)plus spigot respecta ce scrie pe cotor. "Lanseaza " putin cu el inainte sa dai banii...ovidiu.cv scrie:Din clasa 5-25 iti recomand Maver stralis light plus spigot 2.70.Are actiune 6-20gr si se incadreaza si in pretul tau.Eu am varianta de 2.40 si sunt multumit.
Numai bine !
Mikebazga , eu am cautat un L si am renuntat imediat la Lake-ul de putere 2-8g....Daca cautam la ei un UL ...?!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
trabucco syncron avenger 8'-8-20lb-3/4-1oz.
mi-am luat-o zilele trecute, eu pescuind cu un alt trabucco (ultron) care era mai dura; si am zis sa am si eu o lanseta mai finuta... pentru jigarit (jigging). sunt superincantat de lanseta... lanseaza bine atat 4g cat si 14g. am prins si un peste mare (13kg) cu ea si s-a comportat excelent, am folosit fireline 0,12.
mi-am luat-o zilele trecute, eu pescuind cu un alt trabucco (ultron) care era mai dura; si am zis sa am si eu o lanseta mai finuta... pentru jigarit (jigging). sunt superincantat de lanseta... lanseaza bine atat 4g cat si 14g. am prins si un peste mare (13kg) cu ea si s-a comportat excelent, am folosit fireline 0,12.
Acuma stii cum e Ovidiu!Fiecare cu gusturile si ideile lui...Uite eu am un Trabucco Syncron SMB de 7' line 4-12 lbs, 1/8 -1 OZ ( zic ei 3-25g) si sincer ...nu ma impac cu el!L-am luat pentru dat din barca si pentru ca l-a cumparat un amic ,direct din Brasov pentru mine, dar...prea par!Extrem de puternic, excelent pentru din aia de 13 kg
dar pe la noi...Daca apucam sa pun mana pe el inainte sa mi-l aduca , sincer , nu-l luam...
Maine il duc la vanzare...
PS:a prins doua stiuci care nici nu au apucat sa zica au!

Maine il duc la vanzare...
PS:a prins doua stiuci care nici nu au apucat sa zica au!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
ovidiu scrie:trabucco syncron avenger 8'-8-20lb-3/4-1oz.
si io am 2 syncroane si sunt multumit de ele pana acum.
daaaa', nu ne zici ce peste de 13K ai prins?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team