Lanseta spinning pt pastrav sau clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta spinning pt pastrav sau clean
Ofertele sunt diverse. Ar putea cineva sa faca o comparatie , cu plusuri si minusuri, intre cele trei (rapture,cormoran,daiwa) ?
Eventual alte optiuni pt UL. Dar tot asa, de ce una sau de ce alta.
Eventual alte optiuni pt UL. Dar tot asa, de ce una sau de ce alta.
Ma gandesc, cum o sa arunci tu rotative 00 care au in jur de 1 - 1.5g cu aceste bete?!
Scuze, poate nu stiu eu prea bine clasele (UL,L,etc.).kiske13 scrie:Ma gandesc, cum o sa arunci tu rotative 00 care au in jur de 1 - 1.5g cu aceste bete?!
Lamureste-ma si spune-mi cele trei la care am facut referire pentru ce pot fi folosite ?
Vorbim de UL dar nu este tot una daca un bat arunca intre 0-5g sau 3-10g.Florianis scrie:Scuze, poate nu stiu eu prea bine clasele (UL,L,etc.).kiske13 scrie:Ma gandesc, cum o sa arunci tu rotative 00 care au in jur de 1 - 1.5g cu aceste bete?!
Lamureste-ma si spune-mi cele trei la care am facut referire pentru ce pot fi folosite ?
ULX de la cormoran este de la 1g dar nu arunca bine aceasta greutate.
Sunt bune cele mentionate (rapture nu cunosc deloc).
Pentru 00 parerea mea este ca ia avea nevoie de ceva mai finut.
Este correct ceea ce spui.Dar in categoria "mai finut" trebuie sa mergi la "custom rods".kiske13 scrie:Vorbim de UL dar nu este tot una daca un bat arunca intre 0-5g sau 3-10g.Florianis scrie:Scuze, poate nu stiu eu prea bine clasele (UL,L,etc.).kiske13 scrie:Ma gandesc, cum o sa arunci tu rotative 00 care au in jur de 1 - 1.5g cu aceste bete?!
ULX de la cormoran este de la 1g dar nu arunca bine aceasta greutate.
Sunt bune cele mentionate (rapture nu cunosc deloc).
Pentru 00 parerea mea este ca ia avea nevoie de ceva mai finut.
Am gasit 0.88-7.08 gr dar costa 555 lei numai blankul.
Normal ca mi-ar place un "custom" dar nu ma lasa "pungutza"

Nu chiar, sunt si lansete de 0.5-5g la un pret de cca. 250 ron.Florianis scrie: Este correct ceea ce spui.Dar in categoria "mai finut" trebuie sa mergi la "custom rods".
Am gasit 0.88-7.08 gr dar costa 555 lei numai blankul.
Normal ca mi-ar place un "custom" dar nu ma lasa "pungutza":):)
Cert este, ca se gaseste si cu 900 ron.
Personal, am renuntat la utilizarea rotativelor 00.
Nu vreau inca o lanseta pentru aceste naluci.
Nu spun ca nu se poate arunca, dar lanseta nu se incarca, distanta nu este cea dorita.
-
- veteran
Exista un blank care nu sparge punga si arunca bine totative 00 si 0 Seeker UL 7`ft 1-4 lb. 1/32 -3/16 oz .
SP700-S 7' 2 1-4lb. "S" Glass Trout 4.5 .465 $53.00
Am un blank Phenix Mirage 6`7``ft . (cu butt alonja) care este tot in acesta categorie super UL dar costa dublu, este un blank perfect pentru pescuit UL cu naluci intre 0.5 si 3g este mai usor dar si mai fragil decat Seeker UL. Nu stiu cand le vine randul sa le construiesc
SP700-S 7' 2 1-4lb. "S" Glass Trout 4.5 .465 $53.00
Am un blank Phenix Mirage 6`7``ft . (cu butt alonja) care este tot in acesta categorie super UL dar costa dublu, este un blank perfect pentru pescuit UL cu naluci intre 0.5 si 3g este mai usor dar si mai fragil decat Seeker UL. Nu stiu cand le vine randul sa le construiesc

http://jimfish.de/pezon-michel-redintab ... -spinnrute
asta arunca rotative de 00 chiar departe,cu micro voblere e joaca,o folosesc de 3 ani asa si firu un sunline machinegun cast 8lb pe un symetre de 500fj...m-au costat atunci 300lei tot...perfecta nu este la finisari dar blankul isi face treaba cu pesti pana in kg pe ape medii si mici,avantajul e ca prin tufe nu te deranjeaza ca unu de 2,4m plus ca ai si un control mai mare asupra nalucilor atunci cand trebuie sa arunci la punct fix printre tufe care acopera malul...
asta arunca rotative de 00 chiar departe,cu micro voblere e joaca,o folosesc de 3 ani asa si firu un sunline machinegun cast 8lb pe un symetre de 500fj...m-au costat atunci 300lei tot...perfecta nu este la finisari dar blankul isi face treaba cu pesti pana in kg pe ape medii si mici,avantajul e ca prin tufe nu te deranjeaza ca unu de 2,4m plus ca ai si un control mai mare asupra nalucilor atunci cand trebuie sa arunci la punct fix printre tufe care acopera malul...