Lanseta spinning pt pastrav sau clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta spinning pt pastrav sau clean
Mi s-a pus pata pe un Rapture Lagoon 1.90m 2-8gr.
Ce parere aveti despre lanseta asta ?
Daca nu te deranjeaza faptul ca este dintr-o bucata,eu zic ca este ok. Am pus mana pe ea la targ si mi-a placut.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
Este din 2 bucati, sigur. Am vazut catalogul.
Scuzele mele,am confundat-o cu Valkall.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
O am eu si este de vanzare, daca te intereseaza.Florianis scrie:Mi s-a pus pata pe un Rapture Lagoon 1.90m 2-8gr.
De ce o vinzi ? Ce nu-ti place la ea ? E prea moale ?gyrgy scrie:O am eu si este de vanzare, daca te intereseaza.Florianis scrie:Mi s-a pus pata pe un Rapture Lagoon 1.90m 2-8gr.
Nu, nu este prea moale, lanseta este superba doar ca detin deja 3 bete de ultralight. Imi pare rau ca o dau dar sunt nevoit pentru ca imi trebuie o mulineta sub 200 de grame. O vrei sau nu?
Ti-am trimis mail.
Chiar daca ziceai ca nu vrei chinezarii, am luat recent una care consider ca merita pentru reactive. E un bat de cca 1.5m din fibra, 1piece, luata de la auchan cu 47lei. Are un blanc cu conicitate foarte mare, varf fin si cotor destul de gros in diametru, maner prea lung si grosolan, inele putine si grele. Se poate folosi si asa sau modifica.
Eu am dat manerul si inelele jos, am pus o mandrina ce o aveam recuperata de la alt bat si niste inele de astea micro no-name, cele mai ieftine pe care le-am gasit prin magazine plus ce mai aveam eu prin casa si, exceptand lucratura/aspectul, a iesit o lanseta de UL superba, cu varf moale si putere pe talon si pentru pesti de 2kg, la scuturat pare foarte rapida si lanseaza bine naluci mici - am doar o iesire cu ea.
Eu am dat manerul si inelele jos, am pus o mandrina ce o aveam recuperata de la alt bat si niste inele de astea micro no-name, cele mai ieftine pe care le-am gasit prin magazine plus ce mai aveam eu prin casa si, exceptand lucratura/aspectul, a iesit o lanseta de UL superba, cu varf moale si putere pe talon si pentru pesti de 2kg, la scuturat pare foarte rapida si lanseaza bine naluci mici - am doar o iesire cu ea.