lanseta spinning L/UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: lanseta spinning L/UL
prin urmare cristian trebuie sa-ti cumperi alta lanseta 

adrian99 scrie:prin urmare cristian trebuie sa-ti cumperi alta lanseta

mai am un Bushwhacker XLNT2 15-40 care ar fi buna...in afara de locurile cu curent puternic
daca ma gandesc bine mi-as lua totusi un Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB.
fiind usoara (205g) as lua-o pe cea de 2500 in locul celei de 1000, ca sa o pot folosi si pe alt bat la salau sau avat.
ce parere aveti?
fiind usoara (205g) as lua-o pe cea de 2500 in locul celei de 1000, ca sa o pot folosi si pe alt bat la salau sau avat.
ce parere aveti?
-
- veteran
Poti folosi fara probleme si o mulineta foarte usoara marimea 2500, doar ca o sa trebuiasca sa pui destul de multa umplutura sub firul subtire pentru clean.
Salut prieteni.
Caut o lanseta UL cu plaja 0-5g.
A folosit cineva lanseta Savage Gear LRF?
-
- utilizator constant
Bag de seama ca oferta foarte variata si marketingul ne-au cam luat mintile 
Strict pe subiectul pescuitului la clean, ascultati-l pe omul asta ca zice foarte bine:
Inca o gogorita e asta cu mulineta, vezi doamne daca nu e 1000 nu prinzi cleanu cu ea
. Eu folosesc batul menntionat cu un Shimano Technium 2500 FA si ce sa vezi, functioneaza de minune. Atata vreme cat nu pui vreo mulineta de juma' de kil, totul e ok. Am pescuit si cu nush ce Tica de 1000, iar cand aveam nevoie sa recuperez rapid voblerul din crengi ori sa trag vreo cizma din Neajlov era distractia dracului.
Nu stiu unde pescuiesti tu la clean, dar oricum ar fi tine minte: nu da in damblaua cumparaturilor. Tot ce-ti trebuie e un ansamblu bat-mulineta decent, mono de 0.16 pentru inceput, 10 voblere in buzunar si da-i bataie

Strict pe subiectul pescuitului la clean, ascultati-l pe omul asta ca zice foarte bine:
Personal pescuiesc de vreo cativa ani la clean pe raurile din preajma Bucurestiului si folosesc un bat de ~ 100 lei, anume Okuma Ergosense 1.80m 0 - 6 g. Ma impac de minune cu el, dupa ce inainte am pescuit cu nush ce St. Croix de 400 lei si care fata de asta se simtea ca un ***, st. croix pe care l-am si rupt de altfel.ca si sfat: pentru clean nu cheltui foarte mult ca nu merita. la naluci mici, ce actiune au lansetele astea e suficient. Cleanul nu e salau, pescuiesti cu reactive. nici pe mulineta nu da prea mult ca nu ai nevoie de forta in tractiune, doar de frana de calitate. Iti spun ca am pescuit 3 ani exclusiv la clean si am avut satisfactii la fel de mari cu lanseta scumpa si cu cea mai ieftina
Inca o gogorita e asta cu mulineta, vezi doamne daca nu e 1000 nu prinzi cleanu cu ea

Nu stiu unde pescuiesti tu la clean, dar oricum ar fi tine minte: nu da in damblaua cumparaturilor. Tot ce-ti trebuie e un ansamblu bat-mulineta decent, mono de 0.16 pentru inceput, 10 voblere in buzunar si da-i bataie

Eu din potriva te sfatuiesc sa iti iei un combo cat mai usor si performant. Nu e tot una sa pescuiesti cu un combo de 250-300 g. sau cu unul de 400-450. Si pescuitul nu e totul ... Conteaza si cum o faci. 

-
- veteran
Daca vrei sa o folosesti pentru reactive, atunci Fenwick Elite Tech River Runner este o alegere foarte buna. Arunca cu usurinta naluci usoare si drillurile sunt foarte placute.kiske13 scrie:Salut prieteni.
Foarte fain, dar momentan caut loc de munca si nu as investi o suma asa mare. Pe viitor poate.Dan Stefan C. scrie:Daca vrei sa o folosesti pentru reactive, atunci Fenwick Elite Tech River Runner este o alegere foarte buna. Arunca cu usurinta naluci usoare si drillurile sunt foarte placute.kiske13 scrie:Salut prieteni.
Multumesc pentru pont.
Salutare.
Fenwickul de 1/32 - 5/16 ce plaja reala are? Mi se par prea generoase limitele. Oscilez intre asta si cea pana in 3/16, pt reactive de 2,5 -5g, pe rauri de debit mediu (clean in principal). Sa duca optim un Salmo Tiny sau un Baby crank de la river2sea, dar si o rotativa nr 2. Stiu ca sunt putin supradimensionate, dar cu cat? Din pacate nu pot ajunge sa le incerc.
Multumesc.

Fenwickul de 1/32 - 5/16 ce plaja reala are? Mi se par prea generoase limitele. Oscilez intre asta si cea pana in 3/16, pt reactive de 2,5 -5g, pe rauri de debit mediu (clean in principal). Sa duca optim un Salmo Tiny sau un Baby crank de la river2sea, dar si o rotativa nr 2. Stiu ca sunt putin supradimensionate, dar cu cat? Din pacate nu pot ajunge sa le incerc.

Multumesc.