lanseta spinning L/UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: lanseta spinning L/UL
Lanseta Cormoran TX4 Motala 1.80m, 1-9gr intr-adevar este o alegere buna si nu este o lanseta foarte scumpa.
Recomandarea mea ar fi aceasta, insa va depasete bugetul Lanseta Fenwick Elite Tech River Runner Spin ERR72UL-FS 7'2'' 1/32-3/16, insa se preteze doar pentru momeli reactive.
Recomandarea mea ar fi aceasta, insa va depasete bugetul Lanseta Fenwick Elite Tech River Runner Spin ERR72UL-FS 7'2'' 1/32-3/16, insa se preteze doar pentru momeli reactive.
Cred ca in link-ul pus de tine o fi vreo greseala, ceva... 375 de grame?!RaduG scrie:Eu am o Daiwa Procyon UL 1,80m/0.03-3.5gr care e super. Din pacate nu se mai gaseste. Asta e pentru barca.
Pentru mal am luat un Cormoran TX4 Jaala. E foarte bine lucrata pentru banii ei. E mai moale iar in drill iti da senzatii de senzatii. Sa imi sara inima cand am luat o mrenuta de juma de kil

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- junior
Mai degraba la marlin. 

E o greseala ca sigur nu are atatMusti scrie:Cred ca in link-ul pus de tine o fi vreo greseala, ceva... 375 de grame?!RaduG scrie:Eu am o Daiwa Procyon UL 1,80m/0.03-3.5gr care e super. Din pacate nu se mai gaseste. Asta e pentru barca.
Pentru mal am luat un Cormoran TX4 Jaala. E foarte bine lucrata pentru banii ei. E mai moale iar in drill iti da senzatii de senzatii. Sa imi sara inima cand am luat o mrenuta de juma de kilAr fi buna la crap...

Ideea ca undita e faina la banii ei. Nu cred ca pot gasi ceva mai fbun si nou la banii aia. Fire intinse !
salutare,
m-am hotarat sa-mi iau un Tailwalk BackHoo RISE S632ML (second).
am vrut sa-l combin cu un Red Arc 10100, dar e cam greuta (275g), batul avand doar 91g.
o sa ma incurce faptul ca e putin dezechilibrat sau ....sunt doar detalii
nu prea sunt mulinete sub 200g...ma refer la cele care si le-ar permite un muritor de rand
ce imi recomandati?
mersi
am vrut sa-l combin cu un Red Arc 10100, dar e cam greuta (275g), batul avand doar 91g.
o sa ma incurce faptul ca e putin dezechilibrat sau ....sunt doar detalii

nu prea sunt mulinete sub 200g...ma refer la cele care si le-ar permite un muritor de rand

ce imi recomandati?
mersi
Eu as lua un Shimano de 1000, Technium FD de exemplu sau Twin PowerFB, chiar second, dar in condiții bune.CristianK scrie:salutare,
o sa ma incurce faptul ca e putin dezechilibrat sau ....sunt doar detalii![]()
![]()
nu prea sunt mulinete sub 200g...ma refer la cele care si le-ar permite un muritor de rand![]()
ce imi recomandati?
mersi
Era acu ceva vreme un TP 1000 FB second, cu tambur de rezerva, de vânzare aici.
Sau un Aernos de 1000 modelul nou, parca FB, am vazut o recenzie recenta buna- X ship si tambur de rezerva.
-
- veteran
Shimano Aernos 1000 FB este o alegere foarte buna. Are doar 200g, are X-Ship si ce este cel mai important (mai ales ca vei pescui cu fire subtiri), aseaza firul foarte bine pe tambur. De asemenea, tamburul de rezerva este tot metalic.
mersi.
pai cred ca Shimano Aernos 1000 FB os a fie.....
ar merge pe ea un textil de 0.08?
pai cred ca Shimano Aernos 1000 FB os a fie.....
ar merge pe ea un textil de 0.08?
mai pun o intrebare aici sa nu deschid alt topic.
ce jig-uri ( g ) ati recomanda pt lac de acumulare si pt mures?
mersi
ce jig-uri ( g ) ati recomanda pt lac de acumulare si pt mures?
mersi
-
- veteran
Depinde foarte mult de adancimea la care pescuiesti pe lacurile de acumulare. Daca adancimile sunt mari, iti trebuie jiguri intre 9 si 17g. Pentru Mures, iti trebuie o gama si mai variata de jiguri, incepand de pe la 7g pana la 40g (sau chiar si mai mult), in functie de puterea curentului si adancimea apei din locul in care pescuiesti.