lanseta spin

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 17 Mar 2010, 22:55

Nu recomand telescopica pentru spinning....dar, cum e cazul meu (la locul de munca), iti dai seama ca nu pot sa apar cu ditamai batzul din 2 buc in sala profesorala, apoi sa dau explicatii la dom' director.... deci e un compromis ceea ce fac eu si multi altii pusi in aceeasi situatie...insa, cand merg la pescuit, pregatit, in nici un caz nu dau cu betze telescopice la spinning...deci m-am facut inteles? Mai facem si compromisuri... :(

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 17 Mar 2010, 23:04

Si cate baltiai dinamitat pana acum? Si sa nu imi zici ca mergi cu telescopica pe maneca, sau pe cracu pantalonului la ore ca nu te cred.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Mar 2010, 23:12

Wyatt Earp... porti si plaria la scoala ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Mar 2010, 23:56

cat despre actiune ii super cum se indoaie Smile

...acum sa nu exageram totusi,grecule :) ...dar sustin ca daca cineva le are catdecat cu pescuitul, se descurca onorabil si cu un bat mai "naspa-scopic" ... eu nu il mai am (Gipo-ul), l-am uitat in tren.... (intorcandu-ma de la Colibita, unde a prins ultimii pastravi,nu se stia ce e ala salau,pe acolo, atunci:) )m-am intors in 3 miunte de pe peron dar numai era..binenteles..nu degeaba traiam in Romania nici atunci ;)

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 18 Mar 2010, 10:59

kuintautti scrie:Wyatt Earp... porti si plaria la scoala ?
Da, absolut. Cum altfel as putea sa castig respectul elevilor? :roll: Palarie si haine de camuflaj (cateodata ma camuflez asa de bine ca nu ma mai gasesc nici eu), ce put a peshte...tinuta ideala la ora.

jancssy_sic
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de jancssy_sic » 25 Mar 2010, 13:04

Salut baieti, sunt nou pe forum si totodata nou in acest stil de pescuit.
Vreau sa intreb ce parere aveti desre Lanseta Energoteam Spin Blade 30-80g 2,40m :wink:

Multumesc !!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Mar 2010, 14:38

Depinde pentru ce iti trebuie. Cu ce vrei sa dai? Nu te intreb unde...ca e evident..avand in vedere locatia.
Daca vrei sa dai cu jerkbait-uri mari si foarte mari atunci e ok...pentru voblere mai "normale" e cam mult.
Calitativ sunt ok Blade-urile.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Mar 2010, 07:25

taci ma ! :D stiu io ! :lol: ca mie mi-a zis un amic .... ca numa in Banat lumea isi ia lansete up to 60 gr si 2,70 m ca sa dea cu mini boblere :lol:

ps : ma minunez ca pina acu nu si-a dat cu parerea iexpertul... :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Mar 2010, 08:55

kuintautti scrie:taci ma ! :D stiu io ! :lol: ca mie mi-a zis un amic .... ca numa in Banat lumea isi ia lansete up to 60 gr si 2,70 m ca sa dea cu mini boblere :lol:

ps : ma minunez ca pina acu nu si-a dat cu parerea iexpertul... :twisted:
Pai daca "Banatu-i fruncea" nu e normal sa aiba lansete lungi si puternice? Vrei sa ii intreaca oltenii? :lol: :lol:

fejer.csaba
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fejer.csaba » 13 Apr 2010, 19:59

shimano scrie:Daca-i telescopica, nu e cea mai super lanseta de spinning, insa are avantajul ca se face mica si o poti ascunde usor (mai ales cand braconezi) :wink:

bai ,, shimano" unu la mana ca aici nu discutam de braconaj ci de pescuit sportiv,doi omul a cerut si el o parere si tu sari cu aere de smecher,trei, nu imi place username-ul tau ca habar nu ai ce e o lanseta de spining dupa cele postate de tine,cinci ,mai da-te si tu de la eare din astea smechere ca te rade lumea!

Scrie răspuns