discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
shimano
- veteran

-
Nu recomand telescopica pentru spinning....dar, cum e cazul meu (la locul de munca), iti dai seama ca nu pot sa apar cu ditamai batzul din 2 buc in sala profesorala, apoi sa dau explicatii la dom' director.... deci e un compromis ceea ce fac eu si multi altii pusi in aceeasi situatie...insa, cand merg la pescuit, pregatit, in nici un caz nu dau cu betze telescopice la spinning...deci m-am facut inteles? Mai facem si compromisuri...

-
XquiZZiT
- utilizator constant

-
Si cate baltiai dinamitat pana acum? Si sa nu imi zici ca mergi cu telescopica pe maneca, sau pe cracu pantalonului la ore ca nu te cred.
-
kuin tauti
- veteran

Wyatt Earp... porti si plaria la scoala ?
-
ULK
- veteran

cat despre actiune ii super cum se indoaie Smile
...acum sa nu exageram totusi,grecule

...dar sustin ca daca cineva le are catdecat cu pescuitul, se descurca onorabil si cu un bat mai "naspa-scopic" ... eu nu il mai am (Gipo-ul), l-am uitat in tren.... (intorcandu-ma de la Colibita, unde a prins ultimii pastravi,nu se stia ce e ala salau,pe acolo, atunci:) )m-am intors in 3 miunte de pe peron dar numai era..binenteles..nu degeaba traiam in Romania nici atunci

-
shimano
- veteran

-
kuintautti scrie:Wyatt Earp... porti si plaria la scoala ?
Da, absolut. Cum altfel as putea sa castig respectul elevilor?

Palarie si haine de camuflaj (cateodata ma camuflez asa de bine ca nu ma mai gasesc nici eu), ce put a peshte...tinuta ideala la ora.
-
jancssy_sic
- utilizator nou

Salut baieti, sunt nou pe forum si totodata nou in acest stil de pescuit.
Vreau sa intreb ce parere aveti desre Lanseta Energoteam Spin Blade 30-80g 2,40m
Multumesc !!
-
ULK
- veteran

Depinde pentru ce iti trebuie. Cu ce vrei sa dai? Nu te intreb unde...ca e evident..avand in vedere locatia.
Daca vrei sa dai cu jerkbait-uri mari si foarte mari atunci e ok...pentru voblere mai "normale" e cam mult.
Calitativ sunt ok Blade-urile.
-
kuin tauti
- veteran

taci ma !

stiu io !

ca mie mi-a zis un amic .... ca numa in Banat lumea isi ia lansete up to 60 gr si 2,70 m ca sa dea cu mini boblere
ps : ma minunez ca pina acu nu si-a dat cu parerea iexpertul...

-
Fario_nebunu
- veteran

kuintautti scrie:taci ma !

stiu io !

ca mie mi-a zis un amic .... ca numa in Banat lumea isi ia lansete up to 60 gr si 2,70 m ca sa dea cu mini boblere
ps : ma minunez ca pina acu nu si-a dat cu parerea iexpertul...

Pai daca "Banatu-i fruncea" nu e normal sa aiba lansete lungi si puternice? Vrei sa ii intreaca oltenii?

-
fejer.csaba
- utilizator nou

-
shimano scrie:Daca-i telescopica, nu e cea mai super lanseta de spinning, insa are avantajul ca se face mica si o poti ascunde usor (mai ales cand braconezi)

bai ,, shimano" unu la mana ca aici nu discutam de braconaj ci de pescuit sportiv,doi omul a cerut si el o parere si tu sari cu aere de smecher,trei, nu imi place username-ul tau ca habar nu ai ce e o lanseta de spining dupa cele postate de tine,cinci ,mai da-te si tu de la eare din astea smechere ca te rade lumea!