lanseta spin

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Mar 2010, 11:39

da ! da ! :D

Wyatt Earp... mister spinning himself...

artistu...

intelijent si cu umor...

ce mai ? si-a imprastiat personalitatea cuceritoare si ietalat vastele cunostinte si pe aici ...

ba nene... incurcalume ce esti ! ... stai draqu in banca ta si nu mai vorbi de scule caci si asa n-ai cunostinte despre ele iar pt inceptatori esti ca Kryptonitul pt Superman

:oops: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Mar 2010, 11:45

shimano scrie:
gripone scrie:domnu cumsecade te-ai gandit ca nu toata lumea are simtul umorului mai ales in perioada asta de criza
Ce vorbesti, cu cat e mai mare criza cu atat rad mai tare...tre' sa faci haz de necaz, ca altfel iti tai venele. :wink:
Colega, e f bine sa razi, te mentii tanar doar ca sunt si efecte negative cunoscute in literatura de specialitate:
1. rasul ingrasa
2. rasul produce riduri (mai ales "talpa gastei" la colturile ochilor)
3. ca pescar, daca razi pierzi concentrarea si scade eficacitatea
In rest, sa radem pana nu mai putem! :lol:

kamsin
junior
junior

Mesaj de kamsin » 17 Mar 2010, 13:17

dragos_g scrie:... Apropos( :D ) care da cu telescopice?
Eu mai dau in timpul serviciului ( o pot ascunde in maneca de la geaca din fata lumii meschine )
Si e o lanseta la 11 lei, de 2.10m noname, cu aruncare de 10-30 parca. Atat ca am un nexave de 2500 pe ea (aia intra in buzunar).
Si nu ma plang, am aavut clenuti o gramada la ea. Nu mari, dar feelingul conteaza.

P.S. Always release !

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 17 Mar 2010, 15:17

kuintautti, taci. Ai deja 1275 de postari....eu zic ca-ti ajung. Renunta. Mori. Fa ceva...
Kamsin, buna metoda...si eu mai duc cu mine la scoala o Catana de 1,80,telescopica, si in orele libere fug afara la un clean, biban, orice...apoi inapoi la ore. E nasol cand esti dependent.
:cry:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Mar 2010, 16:00

:lol:

sirmaro... ia apa in gura ca faci praf !

tu clar ai depandente... la medicamente... :lol: si se pare ca´i uitat sa le iei si azi si ieri... :lol: de nu ti minte de la mina pin la gura ce ai apucat de zis ... :lol:

lipsa drogurilor creaza o euforie ciudata... :lol: rizi de alti si faci recomandari din burta :lol: ... cu un ton compietent... :lol: dar nu prea mere... ca lumea e mica... si nu degaeaba ai fo intrebat cu ce ai inceput... :lol: ... as zice ... mai mult ca sigur tot cu o telescopica :lol: :lol: :lol:
shimano scrie:
badea lucian scrie:Dv SHIMANO cu ce ati pescuit... la inceputul carierei?
Am inceput cu carbid, acuma mi-am luat insa niste baterii de masina...oricum, decat sa ma joc de-a spinning-ul cu o lanseta telescopica, mai bine dinamitez toata balta. :?
shimano scrie:kuintautti, taci. Ai deja 1275 de postari....eu zic ca-ti ajung. Renunta. Mori. Fa ceva...
Kamsin, buna metoda...si eu mai duc cu mine la scoala o Catana de 1,80,telescopica, si in orele libere fug afara la un clean, biban, orice...apoi inapoi la ore. E nasol cand esti dependent.

keep on going serifu ! :lol: :lol: :lol: :lol:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 17 Mar 2010, 17:19

I do keep on goin', mister muscle 8)

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Mar 2010, 18:20

kuintautti scrie::lol:

sirmaro... ia apa in gura ca faci praf !

tu clar ai depandente... la medicamente... :lol: si se pare ca´i uitat sa le iei si azi si ieri... :lol: de nu ti minte de la mina pin la gura ce ai apucat de zis ... :lol:

lipsa drogurilor creaza o euforie ciudata... :lol: rizi de alti si faci recomandari din burta :lol: ... cu un ton compietent... :lol: dar nu prea mere... ca lumea e mica... si nu degaeaba ai fo intrebat cu ce ai inceput... :lol: ... as zice ... mai mult ca sigur tot cu o telescopica :lol: :lol: :lol:
shimano scrie:
badea lucian scrie:Dv SHIMANO cu ce ati pescuit... la inceputul carierei?
Am inceput cu carbid, acuma mi-am luat insa niste baterii de masina...oricum, decat sa ma joc de-a spinning-ul cu o lanseta telescopica, mai bine dinamitez toata balta. :?
shimano scrie:kuintautti, taci. Ai deja 1275 de postari....eu zic ca-ti ajung. Renunta. Mori. Fa ceva...

keep on going serifu ! :lol: :lol: :lol: :lol:
nu ma pot abtine :lol: :lol: n-ai citit ca a inceput c-o bunicutza?poate i -a fost mila de el :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Mar 2010, 18:23

@shimano...no ofence...dar...tu si kuinttauti :lol: :lol: :lol:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 17 Mar 2010, 21:59

Ne iubim mult...

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 17 Mar 2010, 22:44

Pai si, pana la urma cum e cu telescopica? Sau Catana nu se pune, ca doar tu ai creat-o? :lol: :lol: :lol:
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Scrie răspuns