lanseta somn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lanseta somn
stie cineva daca exista in romania de vanzare o lanseta de somn inline de genul :
http://www.chronocarpe.com/canne-silure ... -7531.html
http://www.chronocarpe.com/canne-silure ... -7531.html
- stefanflorin
- veteran
- philiphito
- utilizator constant
Astea se pupa bine cu mulinete usoare de baitcasting folosite in pescuit la mare !!In linie pt ca folosind blancul cu inelele in sus,,fortele rezultante ale fortei de tractiune ce actioneaza asupra textilului,,se sprijina pe inele in loc sa traga de ele conferind o putere distribuita ape ambele picioare ale inelului sau pe un singur picior(de obicei mai latit in talpa) pe cand la pescuit cu lanseta normala piciorul interior sprijina(apasa pe blank) iar exteriorul trage de matisaj !!
sunt si astfel de lasete unde inelele sunt de tip rola!!
practic orice lanseta in gama 20-30lb de pana la 7ft(~2.1m)poate inlocui astfel de lansete!!!
eu am pt barca de ambele!!si nu vad c-ar fi o diferenta prea mare atata timp cat blankul e de calitate!!
practic orice lanseta in gama 20-30lb de pana la 7ft(~2.1m)poate inlocui astfel de lansete!!!
eu am pt barca de ambele!!si nu vad c-ar fi o diferenta prea mare atata timp cat blankul e de calitate!!
Cred ca faci o confuzie, lanseta nu este modelul cu mai multe inele superioare.philiphito scrie:Astea se pupa bine cu mulinete usoare de baitcasting folosite in pescuit la mare !!In linie pt ca folosind blancul cu inelele in sus,,fortele rezultante ale fortei de tractiune ce actioneaza asupra textilului,,se sprijina pe inele in loc sa traga de ele conferind o putere distribuita ape ambele picioare ale inelului sau pe un singur picior(de obicei mai latit in talpa) pe cand la pescuit cu lanseta normala piciorul interior sprijina(apasa pe blank) iar exteriorul trage de matisaj !!
Stiu lanseta de la un prieten- firul vine de la mulineta, trece prin inelul de pe tronsonul de baza 9care e si singurul!!) si intra in blanc. De aici iese prin varful lansetei.
Eu asa vad in poze,

spinning-addicted!
- philiphito
- utilizator constant
- modigliani
- veteran
De ce Filica ? Construita ca Sakura Mazzera . Blankul intreg + talonul . Mie mi se pare , nu neaparat extrem de eficienta , insa interesanta . Una peste alta ..... blankul intreg ..... e de bine , nu-i asa ?philiphito scrie:Eu inca n-am avut ocazia sa vad asa ceva --si am batut magazine si showuri multe!!probabil asa-i ca-n poze,,tie-se de capul aluia ce-a nascocit-o!!
Si-apoi e un ,,light" (

una peste alta....doar in franta am gasit asa ceva care sa fie destinata pt somn, am gasit in sua ceva construit pe acelasi concept dar era destinata momelilor mici care se prind cu montura tip taparina......
Daca (desi nu cred) ca are cineva asa ceva de vanzare, sa ii zica pretul...daca nu voi comanda din franta.
Daca (desi nu cred) ca are cineva asa ceva de vanzare, sa ii zica pretul...daca nu voi comanda din franta.