Lanseta Shimano Compre Travel Spinning 210M - opinii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Lanseta Shimano Compre Travel Spinning 210M - opinii
Salut. As dori cateva opinii cat mai competente despre lanseta Shimano Compre Travel Spinning 210M, varianta 3/16- 5/8 oz. Ma intereseaza daca este adecvata jigging-ului la salau ( lansez jigg-uri intre 5-10 grame). Am achizitionat o asemenea lanseta, imi place cum lucreaza, am si prins cu ea cativa salai, insa varianta asta (3/16-5/8 oz) parca mi se pare cam "moale" (trebuie sa intepi lung si f. ferm) desi in drill se comporta f bine. Multumesc.
- stefanflorin
- veteran
-
- senior
Re: Lanseta Shimano
Mda...mi-am dat seama dupa ce am cumparat-o (dar atunci nu era pe stocul magazinului din cealalta) desi nu ma pot plange nici de asta, doar ca trebuie sa fii ceva mai iute si mai "aspru" la intepare. Inca n-am ratat cu ea, poate am avut eu noroc sa dau peste niste "dintosi" sinucigasi. Oi vedea la iarna cand sunt mai moi si mofturosi. Oricum, multumesc pt. raspuns. 

-
- senior
Cred ca am s-o pastrez pe asta pt. spinning-ul ML pe apa curgatoare pt. ca lanseaza f. bine naluci medii si usoare de orice fel (echipata cu un Varivas de 8 lbs.) si o sa mai achizitionez un Bokor de 5-25 gr. care mi se pare absolut perfecta pt. jigging-ul la salau. Am deja una de 2,32m si sunt absolut incantat de ea, chiar daca ceva mai grea, insa deosebit de rapida, senzitiva si rezistenta.
- stefanflorin
- veteran
bokor este super misto la pretul ala, si acum a aparut si un fir cu numele astuia care pare f. interesant 8x alea alea si ieftin!
Urasc atarnatorii!
-
- veteran
Modelul mai vechi, Shimano Compre 195M este mai rapid decat modelul Shimano Compre Travel 195M. Din pacate nu am reusit sa compar decat modelele de 1,95, Shimano Compre 210M nefiind in stoc momentan. Insa din cate imi aduc aminte, modelul mai vechi era mai rapid si la lungimea de 2,10.
-
- senior
Posibil, eu doar asta l-am gasit in magazin si la acea data nici nu stiam ca exista si varianta de 3/4 oz. In fine, astept sa se mai raceasca, sa se mai "invioreze" salaul ca sa vad cat prind si cat ratez cu batul asta. Pana acum n-am ratat, insa la 3-4 salai prinsi cu el...nu poti trage o concluzie. Cum am zis si mai sus, poate am nimerit eu peste din aia sinucigasi.
Adevaru-i ca la modelul asta imi place grozav manerul si mai ales mandrina.

-
- senior
M-am mai gandit la ceva. Oare pe segmentul de baza cum e al meu nu s-ar potrivi un segment de varf de 3/4 oz? O fi diferenta de conicitate? Daca stiu sigur ca merge mi-as putea procura unul.
-
- veteran
Re: Lanseta Shimano Compre Travel Spinning 210M - opinii
Nu stiu daca ar merge, se poate ca blankurile sa aiba alta conicitate.
Re: Lanseta Shimano Compre Travel Spinning 210M - opinii
Astazi mi-am cumparat si eu una la super pret. 285 lei. Mai ceva ca sales la cabela's. In sfarsit si la noi discount discount.
Am vrut sa imi iau in primavara una dar de fraier mi-am luat altceva.
Vroiam o lanseta sa mearga la jig&vobler 7-12g. Sper ca e ce trebuie dar la cat a fost nu cred ca o sa regret chiar si daca o tin doar la reactive.
Am vrut sa imi iau in primavara una dar de fraier mi-am luat altceva.
Vroiam o lanseta sa mearga la jig&vobler 7-12g. Sper ca e ce trebuie dar la cat a fost nu cred ca o sa regret chiar si daca o tin doar la reactive.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!