Lanseta salau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 10 Ian 2011, 22:30

snt si betzele de la capture ieftine si destul de fast...am cumparat si eu un black knight si is multumit de el,am si spin blade,dar mai heavy 30-80,pt dunare si ala iar e super:) Oricum,daca ai ceva bai in plus incearca totusi sa iti iei un american sau ceva japonez,merita fiecare banutz:)

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 10 Ian 2011, 22:38

Helooo Tonareluuu!!!! :mrgreen: Nu am vrut sa-i spun interlocutorului ca sub Certate sa nu coboare ca mulineta, din anumite motive. Tu ma stii daca e sa ma apuc de ceva gen tenis spre exempu ma duc si iau rachta Yonex S-Fit 5, Estusa sau Delta Core replica Becker si incaltaminte Adidas a Barricade iar in caz ca nu am rezultate sa nu dau vina pe echipament ci pe alt cineva. :evil:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 11 Ian 2011, 00:57

te-ai gandit ca unii poate nu-si permit sa dea un salariu pe o joarda care face in principiu acelasi lucru ca una de 3 ori mai ieftina dar care nu are abtibildu cu made in japan lipit pe ea? gandeste-te si la aspectul asta. Ok, sunt de acord ca toti si-ar dori ce-i mai bun pt hobbyul lor, insa din diferite motive nu au si nu vor avea prea curand asa ceva. Si pe balta banuiesc ca stii prea bine ca nu scula aia face diferenta, ci ala care se tine de ea.

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 11 Ian 2011, 06:52

Stiu ca la noi 99% este problema banilor dar pt pasiunea noastra ar trebui sa cadem in aia 1%(vorba aia o viata avem). Intr-adevar degeaba pui un comba super high la un nepriceput care nici macar intentia sa se dezvolte nu o are. Dar daca domnul/baiatul car a deschis topicul are asemenea posibilitati de a pescui (locuri promitatoare) si va face efortul de a-si lua ceva bun dupa achizitie nu va fi deloc dezamagit va si uita de eforturile financiare (la mine asa a functionat zici ca luam LSD). :lol:

catax4u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de catax4u » 22 Ian 2011, 16:17

Si eu pescuiesc pe Olt si cred ca o lanseta cu actiune rapida 10-30 g sau 15-40 g se preteaza cel mai bine. Si bine ar fi sa incerci sa pescuiesti din barca, ai mai multe sanse.

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 22 Ian 2011, 20:43

asa zic si eu daca mai poti astepta sa-ti strangi niste bani si sa-ti iei o lanseta de calitate na-i sa fii dezamagit;de cand m-am apucat de pescuit am tot schimbat la lansete si nu mi le cumparam pe cele mai ieftine undeva la 200 ron dar dupa un timp constatam ca nu sunt suficient de bune in pescuitul salaului cu gume,mi-am achizitionat un st croix avid de 6,8"medium power si sunt foarte multumit de el,e senzitiv dai contra hotarat la peste si are rezerva de putere;a scos crap de 8 kile agatat de coada somni de 7-8 kile si face fata pot pescui cu ea si de pe mal si din barca eu asa ceva iti recomand,sau daca pescuiesti in curent puternic cu jig grele un mh sau chiar heavy

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 23 Ian 2011, 01:46

Eu am avut avidul ala dar sincer ceva nu imi placea la el atuni cand trebuia sa ai cea mai mare sensibilitate parca dadea semne false intarzia ma inducea in eroare. Cand dai peste salai din aia care nici nu se uita la naluca si mai si fac caterinca sau joaca pinc ponc cu jigul ce faci? Vorba ai trag sau ciupesc shadul ca platica. (Primavara cand trag ca nebunii ii simti si in batul de dat la nimfa de la baracuda :roll: ) Din cauza aia am trecut la St Croix Legend Extreme.(Mergea si Steezul dar nu imi place ca nu are inele de sarma ultrausoare) Batul este super super senzitiv simti si cand salaul se uita la bass assassin. :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Ian 2011, 07:17

vipificator III scrie:Eu am avut avidul ala dar sincer ceva nu imi placea la el atuni cand trebuia sa ai cea mai mare sensibilitate parca dadea semne false intarzia ma inducea in eroare. Cand dai peste salai din aia care nici nu se uita la naluca si mai si fac caterinca sau joaca pinc ponc cu jigul ce faci? Vorba ai trag sau ciupesc shadul ca platica. (Primavara cand trag ca nebunii ii simti si in batul de dat la nimfa de la baracuda :roll: ) Din cauza aia am trecut la St Croix Legend Extreme.(Mergea si Steezul dar nu imi place ca nu are inele de sarma ultrausoare) Batul este super super senzitiv simti si cand salaul se uita la bass assassin. :D

Interesant ......eu am un avid m-l,extrafast,si au fost cazuri si cind s-a frecat de fir,am sesizat ca ceva nu-i in regula,am intepat si l-am harponat de spate...De vreo doua ori...Apoi am mai pescuit ocazional cu un light sc.2,la biban..intre zecile de atacuri(toate la fel)am avut o tatonare altfel decit restul....am simtit ca-i altceva..am lasat jigul sa cada,si cind l-am ridicat iar la tatonat..n-am intepat,iar l-am lasat sa cada,si cind l-a inhatat a doua sau a treia oara,zbang,l-am percutat....era un clean foarte indecis...Cred ca senzitivitatea asta este ceva foarte relativ...
Si cum ii aia ca da semne false??? :roll: :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 23 Ian 2011, 10:03

nosferatu scrie:Pai, eu fiind incepator, sigur voi gresi daca iau ce-mi cade bine pe mana. Vreau sa aleg ceva bun, de aia am apelat la voi.

Ai in oras destui pescari ce detin lansete bune de salau( printre care ma numar si eu). Incearca si vezi despre ce este vorba. Pe olt, in cazuri extreme folosesti jiguri sub 5gr sau peste 28 gr, asa ca un bat cu putere reala 7-28gr sau 14-42gr ar fi perfect:

http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 11616.html

http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -9417.html

In alta ordine de idei ar fi bine sa cumperi produse ce au garantie reala, produse ale unor distribuitori seriosi, iti spun asta in cunostinta de cauza, sunt patit :evil:

Da-mi numarul de telefon pe mesaj privat.

badea lucian
senior
senior

Mesaj de badea lucian » 23 Ian 2011, 16:35

De ce nu?grecu
veteran

Data inscrierii: 21/07/2005
Trimis: Mar 01 04, 2011 1:27 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

shimano clarus 8'6" M 1/4-1 oz 350 ron

Ieftina si f.b. :!: :idea:

Scrie răspuns