lanseta reactive 1/2-2oz

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: lanseta reactive 1/2-2oz

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Oct 2015, 16:43

RYOBI scrie:
semlecangheorghe scrie:MHX CB-847-unul dintre cele mai reusite blank-uri de la MHX.Eu am varianta 1pcs.L-am pescuit cam cu tot ce ai enumerat mai sus,fantastic pentru pescuitul stiucilor mari,fara emotii daca intra somn(in limite normale,sa zicem pina pe la 20kg).
Am avut ocazia sa testez oarecum blankul asta din pctul meu de vedere este o ranga mult prea rapida pt pescuit la voblere se poate da cu el la jiguri pe dunare cu greutati mari gen 20-30g

Blankul gol e una ,montat este altceva.
Are actiune moderat fast exact cum trebuie.Este cel mai puternic din seria cranck-bait(CB)normal ca duce cranck-uri mari.Totusi nu atat de mari pe cat ai crede.Tocmai m-a sunat un amic care are lanseta facuta pe blank-ul asta de vreo 2 ani,poate mai bine.Si zicea ca vrea o lanseta mai puternica ,si anume pentru supersonicul de 8cm si 1 oz,deoarece in curent CB 847 se cam indoaie pina dupa mijloc..este exact si perceptia mea motiv pentru care pentru respectivele naluci am unul de fliping.

Despre pescuit la jiguri..iti spun ce am patit cu el cand am fost la Dunare.Aveam pe el sufix de 20lb..am gasit salaii pe un prag de la 4la7m..trebuia sa dam in susul apei si sa venim odata cu curentul.Jigul potrivit avea 14 gr..Am avut minimum 5-6 atacuri unul dupa altul ratate din cauza burtii firului cauzata de curentul apei si latenta varfului specifica unei lansete de cranck-uri.Cand am schimbat lanseta asta cu un st. croix rapid si fir subtire ,rateurile au disparut si am prins salai.

Cu jiguri de 1 oz este mult prea incarcat pentru genul de pescuit cu naluci soft.Parerea mea e ca ai pipait alt blank,insa daca e blank-ul de care zici,montat e cu totul altceva.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 20 Oct 2015, 19:23

Nu am pipait alt blanc ci exact asta eu zic ca chineji au dat-o de gard cu el si aplicatia lui, e strict parerea mea personala subiectiva asa ca daca tie ti se pare ca e ce trebuie asta este.
Pe stickerul blancului exact asta scria blend mhx 847 acu daca era lipit pe alt blanc nu stiu, dar era montat de un rodbuilder f popular nu o sa i dau numele sa nu se insinueze ceva.Cred ca sti ca blancurile vin chele ca sa poata fi bus actibildu unde vrea builderu
Ultima oară modificat 20 Oct 2015, 19:25 de către RYOBI, modificat 1 dată în total.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Oct 2015, 19:24

:D Mai Ryobi..asa sa fie cum ,cum ti se pare tie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 21 Oct 2015, 18:09

Multumesc pentru informatii. Caut un bat din 2 bucati asa ca 847 pica. Ma tenteaza gl2, o sa incerc sa pun mana pe el sa vad daca imi place.

In continuare ma gandesc la feelingul shukanului, am ramas foarte impresionat de cum se incarca in lanseu, chiar ma gandesc sa-mi dau betele actuale si sa-mi iau varianta 10-30 de balta respectiv 15-45 de rau, sau ceva echivalent. O sa incerc sa pipai si un shinjin, sa vad cum imi place - inchiriaza cineva pentru 2 saptamani?

Shukanul mi s-a parut subtire in pereti, am vazut pe forum ca se mai si rupeau. O sa vad daca shinjin e mai gros in carne, acuma vad ca e varianta asta neo, e diferenta mare fata de shinjin vechi si shukan?

Scrie răspuns