Lanseta pt. "silicoane"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Adiluca:inca nu te-a convins Monterra pe care o ai despre calitatile betelor RT?Sau nu esti multumit de Monterra... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael, de Monterra mea, tzuk-o tataMichael scrie:Adiluca:inca nu te-a convins Monterra pe care o ai despre calitatile betelor RT?Sau nu esti multumit de Monterra...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
@Adilucu,
Am si Monterra (2.40/7-22) si Arrezo (2.70/15-40).
Le-am testat pe apa pe amindoua in acelesi conditii: fir textil, aceeasi mulineta, acelasi jig (7g).
Intre cele doua mie mi s-a parut mai sensibila Arrezo.
La aruncare nu am observat diferente de distanta.
De asemenea, am pus un plumb de 46g si am rugat un prieten (mult mai solid ca mine) sa dea cu ea cit poate. N-a avut probleme.
Singurul lucru care i l-as putea reprosa ar fi minerul care mi se pare cam lung (dar dupa ce termina garantia cred ca rezolv problema asta).
Diferenta de greutate intre cele doua modele mai sus amintite e sub 20g.
Am si Monterra (2.40/7-22) si Arrezo (2.70/15-40).
Le-am testat pe apa pe amindoua in acelesi conditii: fir textil, aceeasi mulineta, acelasi jig (7g).
Intre cele doua mie mi s-a parut mai sensibila Arrezo.
La aruncare nu am observat diferente de distanta.
De asemenea, am pus un plumb de 46g si am rugat un prieten (mult mai solid ca mine) sa dea cu ea cit poate. N-a avut probleme.
Singurul lucru care i l-as putea reprosa ar fi minerul care mi se pare cam lung (dar dupa ce termina garantia cred ca rezolv problema asta).
Diferenta de greutate intre cele doua modele mai sus amintite e sub 20g.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Da, la asta ma refeream. Mi s-a parut ca se simtea mai bine ce se intimpla sub apa.
Oricum considera afirmatia ca o parere personala.
Pentru a testa sensibilitatea cit de cit in magazin eu fac in felul urmator: montez lanseta, apoi tinind-o in zona mandrinei (exact ca atunci cind sunt pe balta), ating blankul foarte foarte usor la distanta cit mai departata de mandrina. Cu cit lanseta e mai sensibila cu atit ar trebui sa vibreze mai tare.
Nu stiu cit de corect/exact este testul dar ... eu asa procedez.
Oricum considera afirmatia ca o parere personala.
Pentru a testa sensibilitatea cit de cit in magazin eu fac in felul urmator: montez lanseta, apoi tinind-o in zona mandrinei (exact ca atunci cind sunt pe balta), ating blankul foarte foarte usor la distanta cit mai departata de mandrina. Cu cit lanseta e mai sensibila cu atit ar trebui sa vibreze mai tare.
Nu stiu cit de corect/exact este testul dar ... eu asa procedez.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Cu manerul in palma si cu degetul aratator pe blank,rogi pe cineva sa ciocaneasca usor cu unghia pe varf,vezi ce simte degetul tau. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului