lanseta potrivita

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 04 Apr 2008, 21:39

O.K.
Eu pescuiesc cu xxx Eagle II model GS 705-2(medium heavy,naluca intre 10 si 28gr)+mulineta Tournament ZX 2500(Daiwa Exceler).
Daca trebuie mai rigid se poate lua modelul GS706-2(heavy,naluca intre 14 si 42gr)
Pretz de catalog $109.98
Adus in tzara poate ajunge pe la $150.
Modelele astea se preteaza bine la biban,avat,stiuca,shalau chiar si somn.Sunt betze ultra senzitive,se simte pana si frunza care pluteste intre ape,cu mare rezerva de putere,usoare,numai bune pentru dat din maini o zi intreaga fara sa-ti cada umarul.
Mai am,pentru pescuit light,batz Tourney Trail IM 7+mulineta Daiwa Regal XiA 2000,modelul S703(medium cu actiune fast).
Se preteaza la pescuit la bibi,clean,rosioara.
Pretz de catalog $79.94 iar adus in tzara duce la aprox.$110.
Cu aceste doua combo acoperi o plaja foarte larga de specii si stiluri.
Nu este obligatoriu sa ai si modelul light pentru ca GS 705 sau 706 sunt bune si la light.
Betzele americane mai au o calitate:poti folosi naluci si mai usoare decat se indica pe batz fara sa pierzi din precizia lansarii;ai o marja si in plus dar eu nu am riscat sa incarc mult peste limita prescrisa.
Sper sa fie mai de ajutor postarea asta decat filozofia de pana acum :wink:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 10 Apr 2008, 22:23

Sa inteleg ca modelul Cabela's Tournament acea de 69$ de scrie pe ea by DAIWA e asemanatoare cu Exceler plus? :roll: inseamna ca am facut o alegere buna :D :D
Demand The Best

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 10 Apr 2008, 22:50

Sa inteleg ca modelul Cabela's Tournament acea de 69$ de scrie pe ea by DAIWA e asemanatoare cu Exceler plus?
sunt una si aceeasi numai ca aia e facuta sub marca cabel's!!!

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 11 Apr 2008, 15:06

Aham am inteles.Ms tali :lol: :lol: .Raman dator cu un pont pentru Salau :oops:
Demand The Best

Scrie răspuns