Lanseta pentru pescuit cu jiguri pe riu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta pentru pescuit cu jiguri pe riu
Vreau sa-mi iau o lanseta pentru pescuit cu jiguri pe rau(de pe mal).M-am gandit la St.Croix AS90MHF2(lungime 9', fir8-17lbs, cw3/8-1 1/4 lbs, fast).A avut-o cineca?Ce parere ave-ti?Alte propuneri?
-
- veteran
Re: Lanseta pentru pescuit cu jiguri pe riu
excelenta! se preteaza f. bine la asa ceva! cel putin pt. mine!Pike scrie:Vreau sa-mi iau o lanseta pentru pescuit cu jiguri pe rau(de pe mal).M-am gandit la St.Croix AS90MHF2(lungime 9', fir8-17lbs, cw3/8-1 1/4 lbs, fast).A avut-o cineca?Ce parere ave-ti?Alte propuneri?

-
- veteran
-
- veteran
tocmai, mie imi place f. mult aceasta lanseta...Pike scrie:Andrei ovidiu, ce nu-ti place la ea?Ce difera fata de un Loomis din aceea-si clasa?
cu privire la Loomis din aceeasi clasa de putere adica MH, mai multe detalii iti pot da mihai f, Adelin, Caius, bogdank, din cate stiu ei pescuiesc cu asa ceva si cred ca si-au format deja niste impresii clare!
Am si eu un St.Croix Avid de 8'6'' cu aceleasi caracteristici, dar dupa cum vezi o idee mai scurt. Categoric nu e o lanseta de jig, in opinia mea, ci mai mult de vobler.Pike scrie: Vreau sa-mi iau o lanseta pentru pescuit cu jiguri pe rau(de pe mal).M-am gandit la St.Croix AS90MHF2(lungime 9', fir8-17lbs, cw3/8-1 1/4 lbs, fast)
Pescuiesc pe rau de pe mal cu un Sirrus (Airrus) Centurion de 7'6''. Cam asa crea ca ar trebui sa arate o lanseta de jig in conditii de pescuit in agatatura.
Singurul lucru pe care i-l reprosez e ca are manerul o idee cam lung, ceea ce ma incomodeaza la pescuitul din barca.
Dupa unii ar fi prea rigida, prea par. Dupa altii prea scurta, depinde de gusturi.
Acuma astept un Loomis SJR844 de 7', 1/4 - 1 oz. Asta pentru barca.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
-
- veteran
Acest model de Avid, dupa gustul meu, nu se preteaza pt pescuit cu jiguri.Eu pescuiesc cu un Loomis HSR 1021S 1/4-1 1/4-8'6" si un Wild River de 1/2-2 tot 8'6''.Pike scrie:Vreau sa-mi iau o lanseta pentru pescuit cu jiguri pe rau(de pe mal).M-am gandit la St.Croix AS90MHF2(lungime 9', fir8-17lbs, cw3/8-1 1/4 lbs, fast).A avut-o cineca?Ce parere ave-ti?Alte propuneri?
Nici ala nu se preteaza la jig si pescuiescu el tot la vobler. In special la voblere cu o portanta ceva mai mare. Fapt ce se poate vedea si de aici:razvan cristescu scrie:Dar cu lamiglas-ul ala,certified pro,de 8`9" ce faci pe rau?
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1746
Sud-Est, Romania undeva in Balcani