discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Petru B.GD.N
- senior

old_radu scrie:@ Vega...te cautam "sa vedem batul", a-2-a zi de Sarbatori.
Deja ne-am inteles cu Gigi si Misu sa "luam grupa sanguina" la palinca aia de prune ce o face socru-tau...

aia facuta de mine si socru-meu e la tara, in schimb am 2 "torpile" pt. protocol (una de 2 l, inaintata bine in varsta si una de 3 l cu f. multe grade) + ce stii ca mai am in beci. Va astept cu placere.
Misule, bb htc-ul meu de 2.40 e destul de greu, ala de 2.70 ...
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
-
Neamtul
- veteran

Am eu bb htc 2,70m 10-40 gr. si nu mi se pare greu deloc.E destul de sensibil si placut in drill.Se impaca bine cu rotative nr.1 si 2.Eu cu asta am pescuit sezonul trecut la avat si clean...chiar si la salau.E un bat ok dar preturile noi sunt cam piperate.Pentru sezonul actual am decis sa mai cumpar un black star 2,10m 5-20gr. si un Powermesh 2,40m 5-25gr.Betele astea le-am vazut si testat si din cate mi-am dat seama,merg foarte bine la avat.
Daca vreti un black bull mai sensibil,incercati un Hyper,(model nou)cred ca pe site la Arrow se gaseste deja.
-
anem
- veteran

fratelecelmic scrie:vezi ca la bete nu e ca la masini, nemti si atat, ci invers americani, japonezi si restul.
nu ca mi-ar fi rusine cu japonezii in privinta masinilor ... nu are rost sa pomenesc mari producatori care sunt pe primele locuri ca si vanzari si evident calitatea pe care o ofera ...
scuze de offtopic ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
fratelecelmic
- senior

cineva are masina japoneza...
ca si in cazul betelor gusturile si culorile nu se discuta, vorba latinului
-
JONES
- veteran

-
Cine e adevarat se duce in magazin si testeaza un bat dupa aia se duce acasa si face comanda de pe net

.
E adevarat fara sa iei un bat in mana si sa te joci cu el nu merita . De recomandat sa iti ei mulineta care o sa o pui pe ea sa vezi cum echilibreaza. Chiar sa pui si firul pe care il vezi si cum e actiunea. Prostia e tragi de varf pentru ca lanseta pur si simplu nu functioneaza asa.
Inele de HTC sunt din oxid de titan si eu folosesc batul de cam 1,5-2 ani cam cu textil (de 0,18 pentru naluci grele si foarte grele) si nu am probleme cu ele. Totusi ma straduiesc sa protejez batul adica nu ma pot lauda sa trag ca nebunul de el mai ales ca agat naluca.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
misulian
- utilizator constant

-
@ sir.JONES
Mersi de informatii, eram curios cum se comporta in timp inelele de oxid de titan, si in special cum se impaca cu multifilamentul. Am citit despre ele ca-s mai usoare ca SIC dar nu ziceau nimic de rezistenta.
Inca o intrebare: tu cu ce mulineta ai echilibrat HTC-ul ?
Numai Bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
-
misulian
- utilizator constant

-
am testat un cormoran carb-o-star de luxe 2.70/5-25g si m-a impresionat
din pacate modelul respectiv nu se mai fabrica din 2007, am gasit cormoran carb-o-star 2.70/10-40g si cormoran carb-o-star X 2.70/10-40g, difera putin ca pret(primul are maner cu neopren eva si al doilea cu pluta)
daca are cineva betele astea imi puteti spune pareri ? ma intereseaza in special ce actiune au.
Numai bine
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
seria noua nu o stiu dar daca ai gasi unul din seria veche ti-l recomand cu toata inima. am un 2.40 5-25g si nu l-as da pt nimic in lume. parca e facut pt mine. probabil si alti posesori au aceeasi parere.
Din cate stiu eu X-ul din seria noua de la carb-o-star are actiune fast, pe cand ala din seria veche de care ziceai tu are cel mult medium.
-
misulian
- utilizator constant

-
@ Bogdan_Alex
tu de care ai coar-o-star de luxe sau carb-o-star simplu ?
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
misulian scrie:@ Bogdan_Alex
tu de care ai coar-o-star de luxe sau carb-o-star simplu ?
deluxe im8