discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

Nemernic scrie:S-a smecherit pestele .... nu vrea decat la rapala.... salmo ... steez-uri ... etc. Despre pasnic, nici nu mai vorbesc... ca daca nu ai o barca de plantat si un rodpod cu senzori si eventual o statie sa te avertizeze cand tu esti la o bere ... n-ai facut nimic.
Da se da prin statie :"atentie soseste un crap de 10 kg "

,lasa berea si treci la mulinat ....
daca e peste si mananca poti sa prinzi cu orice ,problema incepe ca nu prea e peste , si bineinteles prinzi cel mai bine cu naluca cu care insisti cel mai mult ,ca doar nu vine pestele sa cauta in trusa ,ca eu asta vreau sau aia ... si cum reclama si renumele recomanda voblere anumite .... fiecare dintre noi spera ca poate poate .... sunt sigur ca sunt unele voblere mult mai bune de care nici macar n-am auzit ..ca doar nu toata lumea are suficiente fonduri sa faca reclama pe scara larga ... din cate am inteles o mare parte din valoarea unui Rapala e platit ptr. nume ... daca acelasi vobler ar fi numit xyz ar fi cel putin la jumatate de preti ....
-
Nemernic
- veteran

kzoli scrie:

....

... da ...

Ca fost crapagiu ... zic ca sunt statii ptr senzorii rodpodului ... care te anunta atunci cand trage la un anumit bat; de ex.: senzorul cu nr. 2 este activat (trage), pe statie ti se aprinde ledul cu nr 2 ... si sti la care a tras ... (ptr a schimba momeala din lanseta respectiva, in caz ca nu mai era prezent la sosirea ta langa rodpod).. etc.
p.s.: scz ptr off
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
rine
- veteran

pan' la urma care-i mai buna,seeker-ul sau skeet-ul

-
razvan m.
- veteran

-
Pererea mea este ca e mai bun blancul de Lamiglas (le am pe ambele).
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
kzoli
- veteran

Nemernic scrie:kzoli scrie:

....

... da ...

Ca fost crapagiu ... zic ca sunt statii ptr senzorii rodpodului ... care te anunta atunci cand trage la un anumit bat; de ex.: senzorul cu nr. 2 este activat (trage), pe statie ti se aprinde ledul cu nr 2 ... si sti la care a tras ... (ptr a schimba momeala din lanseta respectiva, in caz ca nu mai era prezent la sosirea ta langa rodpod).. etc.
p.s.: scz ptr off
Da stiu cum e ... am un set de la ET , am primit "cadou " , mai demult , si se preteteaza foarte bine la spinning

... o tin sa sterg praful de pe cutie

.
-
kzoli
- veteran

Deci lanseta buna si usoara din fibra de sticla bineinteles si la un preti acceptabil ... ptr. stiuca si somotei , ce recomandati ?
-
rine
- veteran

razvan m. scrie:Pererea mea este ca e mai bun blancul de Lamiglas (le am pe ambele).
la targul de asta primavara,BFF avea expuse 4 sau 5 blankuri.nici unul nu era drept.toate aveau o curbura destul de pronuntata in prima treime de la spic.chestia asta m-a cam sucit.
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Razvane, hai daca totusi a iesit dicutia asta sa facem un pro si contra pentru Lamiglas Skeet Reesse si Seeker E-Glass/Bor...
Tu primul...

-
kzoli
- veteran

Pomenea cineva de BFF ....
Ce natie e merita sa achizitionez ? am nevoie una de stiuca si una ptr avat ....
-
rine
- veteran

kzoli scrie:Pomenea cineva de BFF ....
Ce natie e merita sa achizitionez ? am nevoie una de stiuca si una ptr avat ....
inseamna ca n-ai nevoie decat de una