discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
D_ali
- veteran

la asta ma gandesc si eu de cateva nopti

, dar cum n-am pipait-o inca...
...oricum interesant aspectul sesizat de tine, macar asa pentru edificare.
-
stefanflorin
- veteran

de unde pana unde au varf din fibra de sticla?

scria ceva de genul:" de la lansete pt naluci reactive care combina fibra de sticla cu grafitul pt actiunile dorite, pana la....bla bla" deci probabil asa cum de exemplu lamiglasul are si bete din fibra de sticla, sau cormoranul bete din ambele materiale combinate, asa au si astia. Eu am pus gheara pe ele si te asigur ca nu-s fibra de sticla si iti poate confirma costas65, aia de 6'3" la cat e de teapana si usoara e imposibil sa fie altceva decat grafit+rasini+ ce mai "arunca" ei in "oala" unde prepara materialele. Sa fi fost din 2 bucati, arestam joarda aia pe loc. Acum nu ramane pt betele astea decat sa confirme in timp.
Urasc atarnatorii!
-
AdrianHD
- veteran

-
Features a 50/50 action, bottom half uses graphite while the top have is glass. (
http://www.walleyetacklestore.com/feeltewaro.html ) .Traducerea : Dispune de o acţiune 50/50, jumătatea de jos foloseste grafit în timp ce partea superioară este din sticlă.

Until next time....Tight Lines!
-
aditud
- senior

adriancean scrie:Features a 50/50 action, bottom half uses graphite while the top have is glass. (
http://www.walleyetacklestore.com/feeltewaro.html ) .Traducerea : Dispune de o acţiune 50/50, jumătatea de jos foloseste grafit în timp ce partea superioară este din sticlă.

Am vazut si eu ce scrie. Dar nu-i nicio mentiune pe nici un alt site cum ca ar fi jumate din sticla

Am dat un google si m-am uitat la mai multi distribuitori. Nici pe site-ul Fenwick, nicaieri. Asa ca, unde mai pui la socoteala si greutatea batului, mi-e cam clar ca aia de la walleyetacklestore dau descriptii aiurea (ca sa nu mai vorbesc ce greseli de ortografie sunt acolo)...
-
costas65
- junior

Primul loc unde am citit despre aceasta lanseta a fost in Aventuri la pescuit :
" Constructia acestei lansete prin infuzie in vid a permis obtinerea unui blanc cu un grad de ranforsare cu fibra de 60% - lucru foarte rar intalnit la lansetele din gama de pret din care face parte EliteTech". Nu cred ca partea superioara este din fibra de sticla cu toate ca nu este exclus sa aiba ceva sticla pe acolo. Si apoi mi-am zis, daca astia au botezat-o elite tech walley plus aprecierile pozitive de aici de pe forum, atunci o fi ceva de capul ei la pescuitul salaului. Lanseta este facuta in China, probabil de aici vine si pretul. Am intrat chiar acum pe sit-ul celor de la Fenwick
http://www.fenwickfishing.com/prod.php? ... 0(1139445) si dupa cum se poate vedea le-au scumpit la 199$. Eu am luat-o cu 550 ron (EWS63M-XF).
StefanFlorin: Daca ar fi fost din doua bucati si-ar fi pierdut f mult din suplete, cred nu ar mai fi fost acelasi lucru.
-
vlad21
@adriancean... am cautat si eu si intradevar fenwick nu spune nimic de asa ceva
si daca ar fi ... cred ca ar putea fi un atu, avand in vedere calitatile fibei de sticla, calitati pe care Fenwick ar stii sa le valorifice si in marketing la fael ca alti producatori (St Croix, Lamiglass, Loomis...)
ca o parere personala.. ca le-am vauzt pe ambele.. sunt clar bete senzitive de jigging unul x fast... si unul putin mai "de lac" in senul destept pt a lucra cu pestii in drill!
... repet este doar o parere personala!
-
AdrianHD
- veteran

-
Ok Vlad...eram oarecum nelamurit in privinta asta cu jumatate sticla,jumatate grafit...

-
vlad21
@adriancean.. imi pare rau ca nu esti in Bucuresti sa treci sa te convingi singur

dar nu e timpul pierdut.. cand ai drum.. te asteptam la o cafea!
-
AdrianHD
- veteran

-
Sigur ca da,cu cea mai mare placere

....Poate si la ceva cumparaturi