lanseta Fenwick Elite Tech Walleye
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
-
- veteran
Esti snob sau numai ignorant?vipificator III scrie:Cam prea ieftin, sa fie asa bun batul !(nu ma luati cu raportul pret/calitate)
Ceva probleme, frustrari? Ai incercat vreodata un Fenwick? Stii ca e firma care a inventat lanseta de carbon? Un EGTS (cea mai ieftina) bate clar un Triumph, de exemplu.
Fenwick all the way!!!
Parerea mea este sa mergi pe mana Fenwick. N-ai cum sa dai gres cu firma asta.
pot sa-ti confirm ca sunt niste betze de toata isprava pentru pescuit la jigcostas65 scrie:Da, acesta este batul.
Eu le-am gasit aici: http://www.xxx.ro/produse/51/1/Lanset ... nwick.html. sunt doar trei modele.
evident ca le poti vedea la noi la sediu, sau chiar comanda iar daca nu esti multumit de ce primesti.. le returnezi fara obligatie...
... dar si eu as zice .. ca si predecesorul.. "mergi pe mana Fenwick"
spor in alegere indiferent de decizie.. tu trebuie sa fii multumit
fir intins
v
-
- veteran
Sunt doar ignorant!
Am pescuit acu ceva mult timp in urma cu un bat hmg sau hmx al unui prieten la lingura (arunca cca 17g si avea cred intre 1.80-2.00m) pe bazinele fostei crescatorii la Crisan avea pe ea un dam quick1000 si era pt prima data cand am vazut lanseta dintr-o bucata era un bat ok super pescuibil. Mie de atunci au inceput sa ma intereseze betele de peste ocean. Dar in prezent sunt orientat pe StCroix/Daiko.
Am pescuit acu ceva mult timp in urma cu un bat hmg sau hmx al unui prieten la lingura (arunca cca 17g si avea cred intre 1.80-2.00m) pe bazinele fostei crescatorii la Crisan avea pe ea un dam quick1000 si era pt prima data cand am vazut lanseta dintr-o bucata era un bat ok super pescuibil. Mie de atunci au inceput sa ma intereseze betele de peste ocean. Dar in prezent sunt orientat pe StCroix/Daiko.

- stefanflorin
- veteran
o fi fost cumva celebrul fenglass?:D... si despre ala am auzit mult elucruri bune!vipificator III scrie:Sunt doar ignorant!
Am pescuit acu ceva mult timp in urma cu un bat hmg sau hmx al unui prieten la lingura (arunca cca 17g si avea cred intre 1.80-2.00m) pe bazinele fostei crescatorii la Crisan avea pe ea un dam quick1000 si era pt prima data cand am vazut lanseta dintr-o bucata era un bat ok super pescuibil.
@costas65 @stefanflorin va asteptam cu placere.. ne auzim la telefon!