Lanseta Energoteam Excalibur Spin 2,40m 25-50g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
doryan scrie:am avut ceva asemanator si aruncam 40 - 50 metri .
scuze , nu am fost atent la referirea ta.
asa e, caracteristicile date nu sunt reale, d.p.m.d.v. actiunea este un mod-fast (la 2.10), iar puterea de aruncare este exagerata, tocmai de-asta am optat pt. 10-30. Repet, nu am folosit-o inca, tot ce spun este din urma unor balanganeli ale batului pe uscat, prin casa.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Pai stii cum e cu tzepele
Eu o folosesc ( e drept ca numa din toamna o am) doar pe balta si la voblere si oscilante nu e ca la jig...Se agata mult mai usor ca salaul de pe Dunare in apa de ..eci de metri.
Concret ,legat de tzepele tale , mi-a spus mie o pasarica ca dau rezultate pe Dunare pe o zona care ma gandesc sa o atac si eu de anul asta!
Am luat deja notite!

Concret ,legat de tzepele tale , mi-a spus mie o pasarica ca dau rezultate pe Dunare pe o zona care ma gandesc sa o atac si eu de anul asta!

Am luat deja notite!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
am probat batzu si la pesti si am ajuns la urmatoarele concluzii: actiunea de 25-50 mi se pare putin exagerata(as zice 15-35gr),e destul de sensibil cand dai cu jig dar nu-mi pare a fi un bat de clean, e parca prea rigid,eu unu dau cu betze mai finutze si elastice pe varf ca sa-i dau sansa cleanului sa apuce voblerul fara a simti vreo tensiune in fir...
Si eu am batu asta energoteam etc ...varianta de 2.4 25-50 g.....intradevar nu e real ce dau ei acolo dar batu se comporta bine cu 20 si ceva de grame ....cand l-am luat eu prin vara l-am luat pentru clean ....este cam rigid pentru clean in ape calme dar in ape mai iuti cum ar fi unele zone de pe Mures e foarte ok...am prins cu el cleni de 1-1.5 kg si se comporta fain ....chiar si in Delta l-am folosit in toamna si a facut fata cu brio la stiuca ....la bani lui e prea ok batu.....
Eu am varianta 2,10 10-30 gr si va spun cu mana pe suflet ca nu este un bat de salau.itzi transmite mesajul prea tarziu!Mie personal nu mi se pare deloc rapid in schimb este de vis la oscilante,voblere,rotative etc deci nu de jig.e un bat cu o rezerva de putere mare asa ca sa nu va fie frica sa tragetzi de el.