Lanseta Energoteam Excalibur Spin 2,40m 25-50g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Mah e problema mea daca dau cu "dihanii" dupa stiuca
Sau daca nu stii naluci de peste 25 g care se pot folosi la stiuca ...atunci e problema ta!
Doar nu vrei sa-ti spun eu acum secretele...Crede-ma insa ca este un bat creat pentru spinning! Nu neaparat pentru stiuca ,dar asta e optiunea mea.
Ps: oare de ce are manerul acela ?
Poate sa se loveasca pestisorul de blanc cand arunci cu el in vederea anesteziei
Ps: fie vorba intre noi eu nu as da cu asa ceva la peste viu deoarece este ...scurt!
Dar probabil tu stii mai bine cum e cu pestele viu.

Sau daca nu stii naluci de peste 25 g care se pot folosi la stiuca ...atunci e problema ta!

Doar nu vrei sa-ti spun eu acum secretele...Crede-ma insa ca este un bat creat pentru spinning! Nu neaparat pentru stiuca ,dar asta e optiunea mea.
Ps: oare de ce are manerul acela ?

Ps: fie vorba intre noi eu nu as da cu asa ceva la peste viu deoarece este ...scurt!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- Petru B.GD.N
- senior
driscu radu, eu si cu prietenul old radu, pescuim la avat cu voblere ce au greutate de peste 20 de grame (20-40 de grame).
Mi-am luat si eu un excalibur dintr-acesta, de 2.10, PUTERE 10-30, in ideea sa il folosesc cu jiguri usoare, pe lacuri. Nu l-am folosit inca, dar sper sa "mearga" bine cu greutati de pana in 10 grame.
Mi-am luat si eu un excalibur dintr-acesta, de 2.10, PUTERE 10-30, in ideea sa il folosesc cu jiguri usoare, pe lacuri. Nu l-am folosit inca, dar sper sa "mearga" bine cu greutati de pana in 10 grame.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Si eu am aceeasi parere si deoarece este cam moale il folosesc la stiuca cu naluci reactive mari.doryan scrie:batul ala, desi indica acea putere de aruncare, si actiune fast, nu e nici pe departe ceea ce arata prin scris.mie mi se pare moale chiar si la 30 - 80 grame.degeaba e frumos lucrat.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2838
De batzul asta vb.acum cat se observa, se observa.
De batzul asta vb.acum cat se observa, se observa.
- Petru B.GD.N
- senior
despre asta discutam:
http://www.energofish.ro/product.php/La ... Spin/4098/
http://www.energofish.ro/product.php/La ... Spin/4098/
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
da domnule, stim f bine despre ce discutam.are un aspect placut, doar ca indicatiile date de producator nu sunt reale.hai sa fim seriosi, e un moderat pur sange in privinta actiunii, sau cel mult mod fast.iar ca putere de aruncare, pune te rog 30 de grame, arunca si recupereaza, ai sa vezi ca o sa-ti ajunga varful la cotor.