Am luat in cele din urma lanseta Mitchell Amiblack 1,80m, 4-15g, fibra de sticla. Fata de Shakespeare este putin mai grea, ceva mai groasa la cotor, are inele SIC. Maine ies la Somes sa o testez, oricum mai am de testat si un Maver Spinner Fario, am scris intr-un alt topic despre el.
Deocamdata zic ca e suficient una sa vad cum merge si daca imi place ma mai gandesc la cele americane, un e-glass cinstit sau cu putina sansa chiar un Seeker.
Lanseta din fibra de sticla, Light
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am fost la Somes si am pescuit toata ziua cu Mitchelul.
Este ok, ceva mai dificil de lansat cu voblerele foarte mici dar cu salmo hornet de 4cm merge destul de bine, totusi shakespeare-ul lanseaza ceva mai bine.
Sunt multumit de ea, mi se pare foarte puternica si versatila si ma gandesc ca daca pun pe tamburul de rezerva un fir ceva mai puternic, eventual un multifilament (are inele SIC), merge si la avat/salau cu voblere ceva mai mari.
Este ok, ceva mai dificil de lansat cu voblerele foarte mici dar cu salmo hornet de 4cm merge destul de bine, totusi shakespeare-ul lanseaza ceva mai bine.
Sunt multumit de ea, mi se pare foarte puternica si versatila si ma gandesc ca daca pun pe tamburul de rezerva un fir ceva mai puternic, eventual un multifilament (are inele SIC), merge si la avat/salau cu voblere ceva mai mari.
Din cate am inteles de pe acest forum, e-glassul de la seeker este printre cele mai bune. Am vazut pe situl firmei Seeker, in catalogul de blancuri pe 2005, un blanc din e-glass, modelul SP654 din 2 bucati.
Cunoaste cineva acest blanc ? Credeti ca se preteaza la pescuit cu voblere la avat si salau , eventual stiuca (unde dau eu cea mai mare stiuca prinsa avea vreo 3kg) ?
Cunoaste cineva acest blanc ? Credeti ca se preteaza la pescuit cu voblere la avat si salau , eventual stiuca (unde dau eu cea mai mare stiuca prinsa avea vreo 3kg) ?