Lanseta de salau budget
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Lanseta de salau budget
As vrea ca sezonul asta sa imi achizitionez si un batz de salau neavand mare experienta in pescuitul cu gume ( nu prea m-a incantat ) .
Cam ce lanseta recomandati la un buget de 100-150 lei sau macar cam ce trebuie sa urmaresc atunci cand ma orientez sa cumpar.
As prefera ceva mai usor ca greutate dar poate ca la banii astia nu gasesc ceva chiar asa de usor.
Deci...pareri?
Cam ce lanseta recomandati la un buget de 100-150 lei sau macar cam ce trebuie sa urmaresc atunci cand ma orientez sa cumpar.
As prefera ceva mai usor ca greutate dar poate ca la banii astia nu gasesc ceva chiar asa de usor.
Deci...pareri?
salut.una din solutii ar fi asta :http://www.totalfishing.ro/maver-strali ... -3324.html
Eu am folosit la un moment dat un maver stralis si m-am descurcat.este destul de rapida pentru salau.cam grea,dar are un pet bun.pentru inceput este buna.bineinteles ca se mai pot recomanda si alte bete pe la banii astia,dar asta o stiam si am gasit-o repede pe total fishing.
snur intins
Eu am folosit la un moment dat un maver stralis si m-am descurcat.este destul de rapida pentru salau.cam grea,dar are un pet bun.pentru inceput este buna.bineinteles ca se mai pot recomanda si alte bete pe la banii astia,dar asta o stiam si am gasit-o repede pe total fishing.
snur intins
- Bogdan_Alex
- veteran
Bogdan am sa spun inca o data ce am mai spus si altora ...can am fost intrebat
chestia cu "recomandati un batz" pt mine nu e prea ortodoxa e cat se poate de subiectiva
nu poti recomanda un batz ...poti spune cat de bun sau mai putin bun e pentru tine
dar sa spui asta e batul cel mai bun pentru .... e aberant
un rol Foarte mare dupa mine il joaca evident ...mana pescarului...
pune mana pe un batz ...vezi ce simti ...si daca intruneste cerintele tale "tactile" ...nu sta pe ganduri ia-l ....
sau daca vrei neaparat sa iei un batz recomandat atunci nu uita sa iti faci timp si sa ai rabdare sa " inveti " sa dai cu el
ti-o spun din experienta ...doua luni mi-au trebuit sa ma invat bine cu un batz care nu era rau la pipait dar la pescuit a necesitat destul.....timp si rabdare
cu altele m-am deprins mai usor ....dar tine de fiecare in parte
esox nu e foarte rapid
dar raportul calitate pret este excelent
iar eu m-am impacat cu el la salau multa vreme
l-am chinuit si pe lac si chiar pe Dunare fara pb
pana l-am schimbat pentru lacuri
dar il mai folosesc la Dunare
chestia cu "recomandati un batz" pt mine nu e prea ortodoxa e cat se poate de subiectiva
nu poti recomanda un batz ...poti spune cat de bun sau mai putin bun e pentru tine
dar sa spui asta e batul cel mai bun pentru .... e aberant
un rol Foarte mare dupa mine il joaca evident ...mana pescarului...
pune mana pe un batz ...vezi ce simti ...si daca intruneste cerintele tale "tactile" ...nu sta pe ganduri ia-l ....
sau daca vrei neaparat sa iei un batz recomandat atunci nu uita sa iti faci timp si sa ai rabdare sa " inveti " sa dai cu el
ti-o spun din experienta ...doua luni mi-au trebuit sa ma invat bine cu un batz care nu era rau la pipait dar la pescuit a necesitat destul.....timp si rabdare
cu altele m-am deprins mai usor ....dar tine de fiecare in parte
esox nu e foarte rapid
dar raportul calitate pret este excelent
iar eu m-am impacat cu el la salau multa vreme
l-am chinuit si pe lac si chiar pe Dunare fara pb
pana l-am schimbat pentru lacuri
dar il mai folosesc la Dunare
-
- senior
-
- senior