Lanseta de salau budget
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta de salau budget
Maver stralisBogdan_Alex scrie:As vrea ca sezonul asta sa imi achizitionez si un batz de salau neavand mare experienta in pescuitul cu gume ( nu prea m-a incantat ) .
Cam ce lanseta recomandati la un buget de 100-150 lei sau macar cam ce trebuie sa urmaresc atunci cand ma orientez sa cumpar.
As prefera ceva mai usor ca greutate dar poate ca la banii astia nu gasesc ceva chiar asa de usor.
Deci...pareri?
Jaxon perseus SS
Sportex carboflex
.......
S'altare și bunăstare !
- andriipopa75
- veteran
cel mai ieftin bat bun de salau
este baracuda tornado de 2,45 m, 10 inele , albastra, total diferita de cea de 2,40 m
e ireprosabila la banii ei (undeva la ~ 130 lei)
e ireprosabila la banii ei (undeva la ~ 130 lei)
- Bogdan_Alex
- veteran
revin la acest subiect si incerc sa mai aflu cateva informatii despre cateva betze.
As vrea sa stiu daca are cineva informatii despre
Cormoran Thunderstick
Shimano ForceMaster M
Abu Garcia Diamond Crest.
Sunt lansete care se preteaza la ce caut eu? A dat cineva cu asa ceva?
Din puterea de aruncare si diverse specificatii trag concluzia ca ar avea actiune rapida insa in f putine locuri gasesti acest parametru specificat in clar.
@taicanoe - thnx pt sfat insa toate imi depasesc bugetul
. se pare ca trebuie sa mai suplimentez desi nu vroiam
As vrea sa stiu daca are cineva informatii despre
Cormoran Thunderstick
Shimano ForceMaster M
Abu Garcia Diamond Crest.
Sunt lansete care se preteaza la ce caut eu? A dat cineva cu asa ceva?
Din puterea de aruncare si diverse specificatii trag concluzia ca ar avea actiune rapida insa in f putine locuri gasesti acest parametru specificat in clar.
@taicanoe - thnx pt sfat insa toate imi depasesc bugetul

- Hentzone
- utilizator constant
http://www.totalfishing.ro/maver-strali ... -3324.html
uite o lanseta ieftina de salau (in opinia mea)... si asta iti depaseste bugetul
uite o lanseta ieftina de salau (in opinia mea)... si asta iti depaseste bugetul

Go fishing, what else...
- Bogdan_Alex
- veteran
- Hentzone
- utilizator constant
Am destui prieteni care pescuiesc la salau cu betze din acestea ce se invart in jur la 2m (6'-7') si prind foarte bine pe Mures sau pe balti adiacente acestuia si nu au barca... nu exceleaza la lansari record dar ai un control mult mai bun al jigului... risca... incearca... si poate chiar iti va placea 

Go fishing, what else...
- Hentzone
- utilizator constant
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=8421
Poftim ceva si mai convenabil... si asta ti-o spun din proprie experientza k ii un batz pe care l-am folosit cu drag 6 ani (a fost batzul meu preferat) si l-am schimbat abia saptamana trecuta...
Poftim ceva si mai convenabil... si asta ti-o spun din proprie experientza k ii un batz pe care l-am folosit cu drag 6 ani (a fost batzul meu preferat) si l-am schimbat abia saptamana trecuta...
Go fishing, what else...
- Hentzone
- utilizator constant
Si atunci imi spui si mie de ce se tot inghesuie multi sa-si cumpere kislere si st croix premier si astea din cate imi aduc aminte in zona 6'-7' se invart desi nu poseda barcaNick scrie:Control bun al jigului cu lanseta de 2 metri dand de pe mal?Poate in filmele s.f. De pe mal iti trebuie un bat mai lung tocmai pentru un control mai bun si un dril mai usor.

Go fishing, what else...