Lanseta Daiwa Exceler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta Daiwa Exceler
As ruga posesorii (si nu numai) sa isi exprime parerile in legatura cu aceasta lanseta :
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10489.html
Precizez ca as vrea sa o folosesc la stiuca, pe lacuri, de pe mal, ci gume.
Toate cele bune.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10489.html
Precizez ca as vrea sa o folosesc la stiuca, pe lacuri, de pe mal, ci gume.
Toate cele bune.
- stefanflorin
- veteran
Re: Lanseta Daiwa Exceler
Nu-s posesor dar o cunosc destul de bine, ce pot sa iti zic e ca nu m-a dat pe spate, si in locul tau m-as reorienta spre altceva, de ex. in banii astia gasesti un Capture/Rapture nou sau sh, precum si alte bete bune.
Urasc atarnatorii!
Eu as recomanda calduros un DAM Nanoflex Zander M, 240 cm, cw 10-40 gr. Ar mai trebui sa mai pui 100 RON pe linga cei pt. Daiwa din linkul de mai sus.
Omu' a zis ca o foloseste la gume, ce sa faca cu pleostita asta de nanoflex? 

Din cate am citit eu Dam Nanoflex M 2.40m 20-40 gr e o lanseta foarte buna pentru oscilante, voblere, eu vreau ceva pentru gume.
@ Gogol : Ai tinut vreodata vreo " pleostita" de asta in mina?
Pentru gume, evident puse pe jig, nu-i asa?
E suficient de rigida ( Zanderul M, 240 ), cine nu a scuturat / folosit vreodata modelul asta, nu inteleg de ce isi da cu parerea...
Sau este la moda datul cu parerea? 

Pentru gume, evident puse pe jig, nu-i asa?

-
- veteran
Andrei, am un Exceler de 2,1 m, 7-28 putere de aruncare, cel care a fost comercializat in Decathlon la noi. L-am pescuit la gume in principal si pot sa-ti spun ca eu ma inteleg foarte bine cu el. Nu este un bat ranga, este putin mai moale pe varf, ceea ce te ajuta mult in drill si la lansari. A rezistat foarte bine in timp, nu am avut vreo problema cu el, doar ca este cu vreo 50 de lei mai scump decat cel pe care l-ai postat tu.
Parerea mea este ca, daca mai ai ceva banuti, sa-ti iei modelul care este comercializat acum in Decathlon, DAIWA Exceler HFS (14-42), de 2,4 metri, mult mai frumos estetic si, mi se pare mie, mai solid decat cel prezentat de tine. Daca este prea tare pentru ce vrei tu, exista si modelul de 2,4 MHFS (7-28).
Eu sunt extrem de multumit de Excelerul meu si il consider un bat care ofera un raport calitate-pret excelent.
Parerea mea este ca, daca mai ai ceva banuti, sa-ti iei modelul care este comercializat acum in Decathlon, DAIWA Exceler HFS (14-42), de 2,4 metri, mult mai frumos estetic si, mi se pare mie, mai solid decat cel prezentat de tine. Daca este prea tare pentru ce vrei tu, exista si modelul de 2,4 MHFS (7-28).
Eu sunt extrem de multumit de Excelerul meu si il consider un bat care ofera un raport calitate-pret excelent.
Inainte sa aberezi, mai informeaza-te. In primul rand zanderul n-are nicio legatura cu jigul. Nemtii sau chinezii care au scris pe ea zander, erau pe dinafara, ca si tine de altfel. Adevarat ca este o lanseta f buna pt linguri si voblere.Calin C scrie:@ Gogol : Ai tinut vreodata vreo " pleostita" de asta in mina?![]()
Pentru gume, evident puse pe jig, nu-i asa?E suficient de rigida ( Zanderul M, 240 ), cine nu a scuturat / folosit vreodata modelul asta, nu inteleg de ce isi da cu parerea...
Sau este la moda datul cu parerea?
Si in al doilea rand chiar vb in cunostiinta de cauza, chiar am avut una, se poate verifica la bazar.
Asa ca nu te mai grabi cu aruncatul ciocanului ca de multe ori are efect de bumerang.

@ Gogol : 1.Mersi pt. complimente/catalogari.... Un adevarat lord!
2. Nu-mi mai irosesc timpul cu "verificari" si lorzi ca tine.
3. Pa !
2. Nu-mi mai irosesc timpul cu "verificari" si lorzi ca tine.
3. Pa !
@ Andrei_ : Eu am prezentat o opinie, cum de altfel fac si colegii de forum. Tu analizeaza si decide. Bafta!