Lanseta Daiwa Exceler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta Daiwa Exceler
Tu ai venit sa te certi p'aici si sa te dai superior? Lasa-ne vere de bushituri d'astea ca suntem satuli.
Daca tu ai putut recomanda nanoflexul pt jig, cand toata lumea o stie si o foloseste la linguri, noi cam ce impresie ne-am face despre tine?
Daca tu ai putut recomanda nanoflexul pt jig, cand toata lumea o stie si o foloseste la linguri, noi cam ce impresie ne-am face despre tine?
Omule, ce ai cu mine ?Gogol scrie:Tu ai venit sa te certi p'aici si sa te dai superior? Lasa-ne vere de bushituri d'astea ca suntem satuli.
Nu am fost suficient de clar adineaori ?
Iti reamintesc, poate faci acum efortul de a pricepe / intelege : "@ Gogol : 1.Mersi pt. complimente/catalogari.... Un adevarat lord!
2. Nu-mi mai irosesc timpul cu "verificari" si lorzi ca tine.
3. Pa !"
Asadar, Pa!
N-ai inteles nimic...Probabil nu stii bine romaneste... 

Va multumesc pentru pareri la toti. Astept si alte sugestii, recomandari.
300 Ron
Exceler HFS 2,4 14-42 gr il am eu ,este fain si merge bine.Si eu te sfatuiesc sa-l probezi, cred ca o sa-ti placa.Curand cred ca-mi voi lua si MHFS 7-28 .spiridusul scrie:Andrei, am un Exceler de 2,1 m, 7-28 putere de aruncare, cel care a fost comercializat in Decathlon la noi. L-am pescuit la gume in principal si pot sa-ti spun ca eu ma inteleg foarte bine cu el. Nu este un bat ranga, este putin mai moale pe varf, ceea ce te ajuta mult in drill si la lansari. A rezistat foarte bine in timp, nu am avut vreo problema cu el, doar ca este cu vreo 50 de lei mai scump decat cel pe care l-ai postat tu.
Parerea mea este ca, daca mai ai ceva banuti, sa-ti iei modelul care este comercializat acum in Decathlon, DAIWA Exceler HFS (14-42), de 2,4 metri, mult mai frumos estetic si, mi se pare mie, mai solid decat cel prezentat de tine. Daca este prea tare pentru ce vrei tu, exista si modelul de 2,4 MHFS (7-28).
Eu sunt extrem de multumit de Excelerul meu si il consider un bat care ofera un raport calitate-pret excelent.
E bun si excelerul dar poti incerca si un rapture asassin, dupa cum spunea cineva mai sus. Este ceva mai rapida fata de exceler.
Sau sa pandesti ceva sh pe la bazar, asta daca nu te deranjeaza...
Sau sa pandesti ceva sh pe la bazar, asta daca nu te deranjeaza...
Daca ar fi sa recomandati o lanseta de la Rapture care ar f aceea ???
-
- veteran
Andrei, conteaza cum vrei tu sa fie batul. Vrei o ranga pentru salau, ia ceva mai rapid decat excelerul. Vrei un bat pentru stiuca, excelerul e ok. E mai moale pe varf si te ajuta mult in drill, cand stiuca da din cap si incearca sa scape. Depinde doar de ce vrei tu. Ne-ai intrebat de exceler, am incercat sa te ajutam.