Lanseta cu buget redus.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta cu buget redus.
Am un buget de 150 - 200 RON si imi doresc sa cumpar un bat pentru rapitor(universal) in special salau,avat,stiuca .Fiind un pescar de alta categorie imi plac betele lungi,voi pescui in general la Dunare,Olt,Jiu si baltile din inprejurimi unde imi doresc sa lansez departe fara a intra cu barca.Nu am barca si nu imi doresc sa pescuiesc din barca ,mulineta pt. ea este Okuma Zeon FD30,sunt un tip inalt 1,88,toate aceste detalii vi le-am acordat in speranta ca imi voi gasi un bat pe sufletul meu.Fir intins! 

Pentru speciile de care ai pomenit ,eu zic 10-30,sau mai mult! Lungimea...eu am pentru Mures un bat de 2,70 m (de pe mal) si cu o putere de 20-40g...Nu pot sa ma plang!carpspeed scrie:Ma intereseaza lungimea si actiunea,as inclina spre 2,40-2,70,pt. a lansa departe 50- 60m sau mai mult,8-30g,10-30g.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
catana mi se pare un bat bun pentru oscilanta la stiuca.....dar in rest nu mi se pare prea reusit.plus ca la greutate nu se prea compara cu un force master sau beast master,mai ales la 2.70 
cred ca un 2.40 in intervalul asta de pret e mai indicat deoarece la 2.70 mai toate sunt grele.ori sa arunci dupa avat toata ziua cu un ansamblu ce cantareste o juma de kil plus gramele nalucii......crede-ma, nu e placut
puterea de aruncare sa fie la 10-40(la lansetele de care vorbim puterea reala e sub valorile astea,crede-ma)

cred ca un 2.40 in intervalul asta de pret e mai indicat deoarece la 2.70 mai toate sunt grele.ori sa arunci dupa avat toata ziua cu un ansamblu ce cantareste o juma de kil plus gramele nalucii......crede-ma, nu e placut
puterea de aruncare sa fie la 10-40(la lansetele de care vorbim puterea reala e sub valorile astea,crede-ma)
uite o alta lanseta care mie mi se pare foarte reusita in banii astia
http://mimteam.ro/index.php?page=9&pro_ ... t=pro_name
http://mimteam.ro/index.php?page=9&pro_ ... t=pro_name
- CataZander
- utilizator constant
sal
Ai putea sa incerci si Okuma Alumina 2.40M SI 10-40Gr sau Shimano Nexave 2.40m 15-40Gr. Nexave-ul il am eu si il folosesc pe mures la avat, stiuk...dar am luat si somn la 5kg intre crengi si clean la vobler cozma de 4 de 3 gr...asa k l-as recomanda calduros oricui
Alumina il are un prieten si lucreaza asemanator cu nexave-ul...e deasemenea un bat de incredere 

Alumina este moale,se preteza la lingura.Force-Master este mult sub Beast Master.Catana este o lanseta buna la cat costa(dar e tot moale,buna de linguri).
Din toate astea Beast-ul e cel mai indicat pt ce ai nevoie.Pe lansetele shimano din clasa low-price nu exagera cu marimea mulinetei,devin foarte grele si greu manevrabile.De exemplu pe un Beast de 2,4m pana si un Stradic 2500 e ,,cam'' mare.
Ce am scris mai sus este din experiente proprii si nu din auzite.
Din toate astea Beast-ul e cel mai indicat pt ce ai nevoie.Pe lansetele shimano din clasa low-price nu exagera cu marimea mulinetei,devin foarte grele si greu manevrabile.De exemplu pe un Beast de 2,4m pana si un Stradic 2500 e ,,cam'' mare.
Ce am scris mai sus este din experiente proprii si nu din auzite.