Lanseta cu buget redus.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am Alumina de 2.40 si 10-40g si nu mi se pare deloc moale. Celelalte modele de la Alumina nu stiu cum sunt... insa comparativ cu Catana 10-30 de 2.70 e diferenta mare intre ele.... oricum nu prea sunt un fan al betelor de la shimano (cele europene), cel putin cele in buget pana in 200 de lei.... speedmasterul mi sa parut destul de reusit, in rest nu ma omor dupa ele.....
Ca bat mai universal, in bugetul tau de pana la 200 lei, eu zic ca un 2.40, ori Okuma Alumina ori Maver Stralis. Am pescuit si cu Maver Stralisul, dar cel de 2.70 si mi s-a parut un bat bun la banii lui. Pe cel de 2.40 si 10-30 nu am pus mana dar daca se comporta macar ca cel de 2.70 atunci banuiesc ca e ok. Posibil sa mai existe multe bete decente in banii astia, eu spun doar de cele pe care le cunosc. Eventual vezi si oferta celor de la Cormoran, sunt destule persoane care le lauda.
Ca bat mai universal, in bugetul tau de pana la 200 lei, eu zic ca un 2.40, ori Okuma Alumina ori Maver Stralis. Am pescuit si cu Maver Stralisul, dar cel de 2.70 si mi s-a parut un bat bun la banii lui. Pe cel de 2.40 si 10-30 nu am pus mana dar daca se comporta macar ca cel de 2.70 atunci banuiesc ca e ok. Posibil sa mai existe multe bete decente in banii astia, eu spun doar de cele pe care le cunosc. Eventual vezi si oferta celor de la Cormoran, sunt destule persoane care le lauda.

[quote="costinu prea sunt un fan al betelor de la shimano (cele europene), cel putin cele in buget pana in 200 de lei.... speedmasterul mi sa parut destul de reusit, in rest nu ma omor dupa ele.....
Speedmasterul este preferatul meu,dupa doi ani de folosinta se descurca perfect asa ca mi-am mai luat unul(mai lung de data asta).
Speedmasterul este preferatul meu,dupa doi ani de folosinta se descurca perfect asa ca mi-am mai luat unul(mai lung de data asta).
diferentele is mici,crede-macarpspeed scrie:Intre un 2.40 si un 2,70 pt. a arunca departe ce ati alege.

Sunt in dubiu intrecele 3 bete:
-Shimano Nexave BX Spinning 2,40M
Nexave BX beneficiaza de un blank mai subtire si mai usor, cu o actiune mai rapida si de sistemul de aliniere a inelelor - "Aero"- pentru performante extreme la lansare. Mandrina ergonomica este mai confortabila si asigura o viteza de reactie sporita.
* Lungime: 2,40m
* 2 Tronsoane
* Lungime la transport : 123cm
* Putere de aruncare : 10-30gr
* Actiune medium
* 7 inele "Aero System"
* Greutate : 170gr
pret:170ron
-Maver Spinner Esox 2,70M
* Lungime: 2,70m
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Putere de aruncare : 12-30gr
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
pret:150 ron
-Maver Spinner Esox 2,40M
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Putere de aruncare : 10-25gr
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
pret:115 ron
Preturi de TotalFishing
O sa i-mi cumpar una dintre cele 3 saptamana asta .Voi ce a-ti face?
.
Va multumesc din suflet.
Nexave BX beneficiaza de un blank mai subtire si mai usor, cu o actiune mai rapida si de sistemul de aliniere a inelelor - "Aero"- pentru performante extreme la lansare. Mandrina ergonomica este mai confortabila si asigura o viteza de reactie sporita.
* 2 Tronsoane
* Actiune medium
* 7 inele "Aero System"
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
Preturi de TotalFishing

Va multumesc din suflet.

Sunt in dubiu intrecele 3 bete:
* 2 Tronsoane
* Actiune medium
* 7 inele "Aero System"
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
Preturi de TotalFishing
.
Va multumesc din suflet.
* 2 Tronsoane
* Actiune medium
* 7 inele "Aero System"
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
* Carbon H.R.
* 2 tronsoane
* Maner din pluta
* Actiune semiparabolica
* 7 inele
Preturi de TotalFishing

Va multumesc din suflet.

- CataZander
- utilizator constant
....
Nexave