Lanseta Cormoran Bull Fighter X 2,40m/10-40gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta Cormoran Bull Fighter X 2,40m/10-40gr
domnilor, am si eu o intrebare, la mare anaghie finaciara fiind, dar si nevoit musai sa-mi iau o lanseta M sau MH:
cine a avut/are acest bat si ce parere are despre el. nu ma intereseaza alte sugestii sau trimiteri la alte bete, ci caracteristicele acestui bat, dincolo de ceea ce zice producatorul.
multumesc...
cine a avut/are acest bat si ce parere are despre el. nu ma intereseaza alte sugestii sau trimiteri la alte bete, ci caracteristicele acestui bat, dincolo de ceea ce zice producatorul.
multumesc...
- stefanflorin
- veteran
-
- utilizator nou
nu sunt un profesionist in spinning!dar am luat in mana si am lansat de vreo cateva ori cu acest bat!!este ceva de vis la pescuitul stiucii cu oscilante!!asa frumos lucreaza lanseta incat pot sa cred ca si in mana unui incepator face minuni....parca te obliga sa joci oscilanta.....e o lanseta care o doresc si sper ca o voi avea pt pescuitul stiucii la oscilante!!CALITATE-PREÅ¢!Prima e peste!Alex-
Alex, batul pe care l-ai incercat tu era cel de 2,10m.
Asta de 2,40m, despre care se vorbeste este alta mancare de peste. Si mie mi s-a parut dezechilibrat cel lung.
2,10-le e in regula. Pica bine in mana, daca pui pe el o mulineta marime 2500 Daiwa. Daca faci abstractie ca e un bat greu, in rest e un bun bat de lingurit la stiuca. Impresia deosebita pe care i-a lasat-o lui alex_24ARN e data de elasticitatea unica a varfului din fibra de sticla. La condus oscilante este greu de egalat de catre o lanseta de carbon. Lanseta e atata de robusta, incat, practic, e indestructibila. Si inca ceva merita mentionat. Va va surprinde cat de bine transmite catre mana orice atingere a lingurii sub apa...
Asta de 2,40m, despre care se vorbeste este alta mancare de peste. Si mie mi s-a parut dezechilibrat cel lung.
2,10-le e in regula. Pica bine in mana, daca pui pe el o mulineta marime 2500 Daiwa. Daca faci abstractie ca e un bat greu, in rest e un bun bat de lingurit la stiuca. Impresia deosebita pe care i-a lasat-o lui alex_24ARN e data de elasticitatea unica a varfului din fibra de sticla. La condus oscilante este greu de egalat de catre o lanseta de carbon. Lanseta e atata de robusta, incat, practic, e indestructibila. Si inca ceva merita mentionat. Va va surprinde cat de bine transmite catre mana orice atingere a lingurii sub apa...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- utilizator nou