Lanseta Cormoran Black Bull HC UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta Cormoran Black Bull HC UL
Salut. A folosit cineva asa ceva ? Ma intereseaza pt. pescuit din barca la clean , momentan folosesc o Daiwa Triforce + Daiwa Sweepfire 1500 , dar as dori ceva mai light , asta de 1-7 gr. Ceva pareri de la cineva ? As dori sa o folosesc cu un Cormoran Rodeo 11 Pi
- modigliani
- veteran
Cam in aceeasi clasa si cam la fel construita ( app , vand un exceed 1,8 , nou nout , fara iesiri la pescuit , cu 80 ron usor negociabil ):ULK scrie:Batul perfect, in categoria low cost ...go for it.
http://www.xxx.ro/lansete-spinn ... -3694.html
Re: Lanseta Cormoran Black Bull HC UL
salut,
Am si eu batul cu pricina de vre-o 2 saptamani. Am doua iesiri cu el, pot sa spun ca sunt multumit de achizitie. Calitate / pret eu zic ca e o alegere buna.
Mai am un UL un jaxon perseu, care e mai scump putin, dar dintre cele doua prefer sa ies cu black bull-ul, pare mai robust.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13196
Am si eu batul cu pricina de vre-o 2 saptamani. Am doua iesiri cu el, pot sa spun ca sunt multumit de achizitie. Calitate / pret eu zic ca e o alegere buna.
Mai am un UL un jaxon perseu, care e mai scump putin, dar dintre cele doua prefer sa ies cu black bull-ul, pare mai robust.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13196
daca vrei sa prinzi si la anul - catch and release !
Eu am pus mana pe BlackBull, am facut si cateva aruncari, si mi se pare o prastie de lanseta.
Poate mi s-a parut asa si din cauza ca am pescuit preponderent cu lansete UL din categorii superioare de pret, nu zic nu, dar cand vine vorba de UL, prefer ceva usor, comod, finut, iar BB HC UL nu e nici una dintre astea.
Acum, fiecare cu gusturile lui. Ca prima lanseta de UL, s-ar putea sa fie bunicica.
Nu o sa iti recomand ceva anume, o sa te las sa iei singur decizia. Totusi, UL-ul chiar e categoria unde diferentele de calitate/pret intre diferite modele mi se par cele mai evidente.
Hai sa iti fac totusi o sugestie. Decat HC UL nou, mai bine orienteaza-te catre un Daiwa Procyon UL second (o gasesti pana in 150 de lei).
Poate mi s-a parut asa si din cauza ca am pescuit preponderent cu lansete UL din categorii superioare de pret, nu zic nu, dar cand vine vorba de UL, prefer ceva usor, comod, finut, iar BB HC UL nu e nici una dintre astea.
Acum, fiecare cu gusturile lui. Ca prima lanseta de UL, s-ar putea sa fie bunicica.
Nu o sa iti recomand ceva anume, o sa te las sa iei singur decizia. Totusi, UL-ul chiar e categoria unde diferentele de calitate/pret intre diferite modele mi se par cele mai evidente.
Hai sa iti fac totusi o sugestie. Decat HC UL nou, mai bine orienteaza-te catre un Daiwa Procyon UL second (o gasesti pana in 150 de lei).

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
nu vreau sa deschid polemici, pun intrebarea din pura curiozitate.T.Adrian scrie:Eu am pus mana pe BlackBull, am facut si cateva aruncari, si mi se pare o prastie de lanseta.
ce greutate are un bat din gama high end UL ? din moment ce zici ca BB-ul nu este un bat usor la cele 105 gr pe care le are ?
daca vrei sa prinzi si la anul - catch and release !
Skill 1 - 90 g
Avid UL - de la 48 la 102
Procyon UL - <90 g
...si lista poate continua, fara ca ele sa fie high end.
Poate m-am exprimat putin gresit, dar vroiam sa ma refer in special la faptul ca BB HC UL e "greoaie" (epitet) spre deosebire de multe altele putin mai scumpe.
Avid UL - de la 48 la 102
Procyon UL - <90 g
...si lista poate continua, fara ca ele sa fie high end.
Poate m-am exprimat putin gresit, dar vroiam sa ma refer in special la faptul ca BB HC UL e "greoaie" (epitet) spre deosebire de multe altele putin mai scumpe.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
- Petru B.GD.N
- senior
Vorbim de un bat entry level
...Nu comparam cu bete de doua trei ori mai scumpe. Nu are rost. Eu, nu ii zic prastie doar pentru ca am bete mai scumpe si nu imi place....
Pentru suma respectiva este ok...chiar foarte ok.....
Cine vrea mai mult , scoate mai mult de pe card
...Dai un ban ...dar stii ca l-ai dat 

Pentru suma respectiva este ok...chiar foarte ok.....
Cine vrea mai mult , scoate mai mult de pe card