Lanseta Cormoran Black Bull HC UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ba man, eu zic ca la pretul ei este cea mai buna lanseta pe care o poti gasi, chiar daca nu mai e asa noua pe piata. Probabil ca nu e de nivelul ULX (nu m-am edificat inca, am pescuit doar 1 singura data anul trecut cu ULX-ul nou) dar e o lanseta buna. Vezi ca varianta 2,10m are putere 1-12 nu 1-7 insa totusi nu e grav. O sa arunci voblere de 2,5 cm sau rotative de 0 lejer cu ea. Actiunea nu e fast asa cum e prezentata, ci mai degraba moderate-fast. Daca ai mana buna, nu o sa ai rateuri multe si nu e o lanseta exclusiv de incepatori cum cred unii.
fir intins!
fir intins!
Cu incredere ia-l. Nu te lua dupa cei care au bete foarte scumpe si spun ca nu e bun. Si eu am alte bete de clean de 5 ori mai scumpe si de multe ori pescuiesc cu Cormoranul. Imi sta foarte bine in mana si imi place. Si are o rezerva mult mai mare de putere fata de alte bete mult mai scumpe, nu o sa te faca de minune cu un clean peste kg. Ca si mulineta in aceasi gama de pret nu prea stiu ce sa iti recomand ca nu o sa prea gasesti. Poti incerca o daiwa crossfire FD de 1000. E undeva la 105 Ron pe Totalfishing. O sa se echilibreze destul de bine zic eu. Spor la cumparaturi.
spinning la scobar
Si in plus de asta cum spune si The Fly actiunea moderate/fast te va ajuta mult mai bine la un pescuit de clean decat o actiune fast. Oricum imi sustin afirmatia, la 120 Ron sau cat o mai fi costand, e cel mai bun bat pe care il poti gasi pe piata.TheFly scrie:ba man, eu zic ca la pretul ei este cea mai buna lanseta pe care o poti gasi, chiar daca nu mai e asa noua pe piata. Probabil ca nu e de nivelul ULX (nu m-am edificat inca, am pescuit doar 1 singura data anul trecut cu ULX-ul nou) dar e o lanseta buna. Vezi ca varianta 2,10m are putere 1-12 nu 1-7 insa totusi nu e grav. O sa arunci voblere de 2,5 cm sau rotative de 0 lejer cu ea. Actiunea nu e fast asa cum e prezentata, ci mai degraba moderate-fast. Daca ai mana buna, nu o sa ai rateuri multe si nu e o lanseta exclusiv de incepatori cum cred unii.
fir intins!
spinning la scobar