Multumesc pentur raspunsurile prompte !
axa, vad ca esti din bucuresti; fa o vizita la magazinul captain hook de pe pantelimon, acolo am vazut produse maver
Ieri dup-amiaza am dat o tura prin zona. Telespinul de 2,40 de care vorbiti, cu tub de protectie etc este intr-adevar 1 mil , e facut de o mare firma

total necunoscuta "BFF" adica "Best for fishing" . Vanzatorul zicea ca e facuta pe blanc Maver... mi-a placut cum "lucreaza", totusi inelele cam fragile...nu cred ca iti puneau probleme in folosire normala dar stiu din experienta ca la mine ar avea de suportat si ceva socuri si abuzuri.

Cea de 2,40 avea actiune 8-20 de grame parca, as fi vrut un pic mai puternica. Varianta de 2,70 ar fi fost 1,15 mil dar nu aveau.
Am vazut si Maver-ul din 3 bucati "Stralis" , chiar mi-a palcut dar la 1,7 mil mai avem de "vazut" .
Am intrat si la magazinul de alaturi unde aveau numai marfa "Niro" dar la pret de la dublat in sus

, asa ca am iesit rapid . Nu spun ca unele nu-s cat de cat ok dar doar daca le iei la pretul modest de chinezarie, nu cum apar in magazine.
Am trecut si pe la Arrow la Obor iar singurul Tele de 2.7 carbon nu mi-a inspirat deloc incredere, la un pret de peste 1 mil.
Ma mai invart zilele astea sa vad ce mai gasesc, si eventual fie mai suplimentez bugetul

, fie mai scad din bani si iau o ieftinaciune china si gata, imi raman si bani de o iesire la Dunare.