Lanseta carbon telescopica pt spin

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 13 Oct 2006, 08:01

Multumesc pentur raspunsurile prompte !

axa, vad ca esti din bucuresti; fa o vizita la magazinul captain hook de pe pantelimon, acolo am vazut produse maver
Ieri dup-amiaza am dat o tura prin zona. Telespinul de 2,40 de care vorbiti, cu tub de protectie etc este intr-adevar 1 mil , e facut de o mare firma :lol: total necunoscuta "BFF" adica "Best for fishing" . Vanzatorul zicea ca e facuta pe blanc Maver... mi-a placut cum "lucreaza", totusi inelele cam fragile...nu cred ca iti puneau probleme in folosire normala dar stiu din experienta ca la mine ar avea de suportat si ceva socuri si abuzuri. :oops: Cea de 2,40 avea actiune 8-20 de grame parca, as fi vrut un pic mai puternica. Varianta de 2,70 ar fi fost 1,15 mil dar nu aveau.
Am vazut si Maver-ul din 3 bucati "Stralis" , chiar mi-a palcut dar la 1,7 mil mai avem de "vazut" .

Am intrat si la magazinul de alaturi unde aveau numai marfa "Niro" dar la pret de la dublat in sus :evil:, asa ca am iesit rapid . Nu spun ca unele nu-s cat de cat ok dar doar daca le iei la pretul modest de chinezarie, nu cum apar in magazine.
Am trecut si pe la Arrow la Obor iar singurul Tele de 2.7 carbon nu mi-a inspirat deloc incredere, la un pret de peste 1 mil.

Ma mai invart zilele astea sa vad ce mai gasesc, si eventual fie mai suplimentez bugetul :roll: , fie mai scad din bani si iau o ieftinaciune china si gata, imi raman si bani de o iesire la Dunare. :idea:

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 13 Oct 2006, 08:56

Arunca o privire si la cei care vind Trabucco. Era un model telescopic, sub sau in jur de 1 milion, care avea inclus in pret si ceva de protectie a inelelor, numai retin exact daca tub sau un fel de husa de plastic dur sau ambele.
Cred ca unul din cele doua modele: BLACK FURY BSF sau ULTRON TELE-C SPIN.
http://www.trabucco.it/canne.php?&linknum=20&cid=6

Am dat cu respectivul model pe o balta si se comporta multumitor.
Are un prieten, daca reusesc sa dau de el iti spun si modelul si pretul.
Cel mai probabil e BLACK FURY BSF de 2.10/5-20.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 13 Oct 2006, 09:00

Poti incerca si Shimano Exage (STC-travel concept ) STC spinning, aveau intr-o vreme ceva la Gipo...2, 40m , 6 piese, 10-30gr.(TEXS240M).
In catalog exista si variantele Exage STC Tele spinning..., dar nu am vazut prin pravalii.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 13 Oct 2006, 11:06

Daca nu tii foarte mult la imaginea artistica, poti sa tragi o fuga pana in Europa. Cu 400-500de mii iti poti lua un batz decent!!!
Nu te uita ce scrie pe el!!! Pt ca nu are nici o relevanta.
Daca te uiti la finisaje si la cum se comporta....cred ca rapotul calitate/pret este foarte bun...
Iti trebuie doar rabdare sa sortezi marea de balarii!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 13 Oct 2006, 11:23

Armand scrie:Daca nu tii foarte mult la imaginea artistica, poti sa tragi o fuga pana in Europa. Cu 400-500de mii iti poti lua un batz decent!!!
Nu te uita ce scrie pe el!!! Pt ca nu are nici o relevanta.
Daca te uiti la finisaje si la cum se comporta....cred ca rapotul calitate/pret este foarte bun...
Iti trebuie doar rabdare sa sortezi marea de balarii!!!

De retinut varianta... am ajuns si eu pe acolo mai demult ( mai exact, la Niro) cu alte treburi si m-am uitat si pe la scule... din pacate nu erau deschise decat 2 magazine si n-am vazut nimic decent. Tele "Shimano" :D care erau la "super oferta" la 300.000 , nu ar fi fost rele la banii astia daca nu ar fi avut toate defecte , de gen strambe de noi, "nod" in fibra din constructie samd. Evident, fara garantie :P Dupa al 3-lea bat la fel de prost pe care l-am cercetat am plecat...

PS daca stiti vre-un pont ceva cat de cat bun as aprecia o recomandare, de gen
" vezi la standul cutare modelele cutare cauta prin ele si din 5 gasesti unul bun "

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 13 Oct 2006, 11:28

O lanseta telescopica la 19,99 $ este Cabela's Graphite Composite Telescopic:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 13 Oct 2006, 14:22

@Axa

Poate ai putea incerca si o lanseta Maver Aria sau Aria Innesti, vezi http://www.maver.net/canne_spinning.htm

Le-am vazut la o reprezentanta Energofish, nu le-am luat in mana dar am retinut numele. Este si o varianta din 4 bucati.

cristian.ene
veteran
veteran

Lansete travel

Mesaj de cristian.ene » 13 Oct 2006, 17:09

Pe site-ul Cabela`s poti sa vezi 2 modele de lansete telescopice de calitare la preturi prietenoase. Unele cu maner de foam cu 30$ si altele cu 44$ sau pe acolo cu pluta. Au inele Hardloy air blank-ul e rezistent. Sunt incomparabile cu cele care le gasesti pe aici. Sunt multumitor tronsonate dar incomparabile cu cele din tronsoane care au o distributie mai buna a fortelor.

Cabela`s XML are cateva modele de 4 pcs. la reduceri astea sunt si mai bune. Mai gasesti si la BAss Pro o serie de 4 pcs. cam la 70 $ in USA.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Noi 2006, 15:38

Atentie!Am vazut un bat maver de 2,40 dar din trei bucati!Putere 10-30 g si o actiune destul de fast!Comod la transport !Costa in aiud parca (din pacate)cam 2milioane...Sigur nu e un milion ,dar nici nu e telescopic!Merita incercat ,poate -ti place.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns