Lanseta Black Bull

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 02 Apr 2007, 22:23

zvic scrie:Apropo de asta, am observat chestia cu imbinarea aia si la o lanseta Balzer Magna Matrix MX-9 Spin25. Oare si aia are varful din carbon plin ?
Eu mi-am luat Balzerul , lungime 2.1m, 5-25grame, mi-a placut mai mult decat black-bull, incercate in magazin. Sa vad cum se comporta pe apa.
Nu stiu cum e Balzer-ul. Cormoranul sigur are varful plin. I-am rupt elementul superior si i-am facut autopsia. Nu l-am rupt la peste ci tragand de el cu un prieten. El zicea ca pare fragil, eu, cunoscand ce poate. Amandoi am fost impresionati. El ca s-a rupt abia cand unghiul facut cu firul a devenit ascutit si mainile ne tremurau de efort, eu ca totusi s-a rupt. Asa ca am comandat la Arrow elementul de schimb. Merita sa-i mai dau o sansa, desi nu e batul cu care pescuiesc foarte des.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 03 Apr 2007, 08:26

Nu e un bat care ti l-as recomanda la stiuca,il cam simti in umar dupa o zi de pescuit.Eu l-a primit la un concurs si initial nu stiam la ce o sa-l folosesc,am pescuit si la avat si la stiuca cu el dar nu-mi place,cel mai bine a mers la somn unde i-am testat rezistenta si rezerva de putere pe care o are din plin.Dar cum nu prea poti sa-ti iei un bat numai ptr somn eu zic sa cauti alt bat.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 05 Apr 2007, 12:52

@Nick

Te referi la Black Bull sau la Balzer MX-9 ?

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 16 Apr 2007, 18:53

Nick, ce imi recomanzi in locul acestei lansete, la acelasi pret (stiam ca erau vreo 180 de lei, in sa intre timp s-au ieftinit si au ajuns pe la 140 de lei), sa aiba actiune 10-40 si la vreao 2.40m (pt stiuca)
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Scrie răspuns