Lanseta Black Bull
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
va multumesc pt informatii, in mare parte ma-ti lamurit si am tras unele concluzii.
Dupa cum am mai spus eu as dori sa imi iau un BB clasic spin de 2.40, actiune 10-40g ( http://www.cormoran.de/co/en/products/r ... -model.htm ), se merita sa o iau pe asta?
Dupa cum am mai spus eu as dori sa imi iau un BB clasic spin de 2.40, actiune 10-40g ( http://www.cormoran.de/co/en/products/r ... -model.htm ), se merita sa o iau pe asta?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Depinde la ce vrei sa o folosesti,cu ce naluci si pe ce ape,cum am mai zis lansetele sint bune si ca pret,dar sint cam grele,nu stiu cu ce lansete ai pescuit pina acum,ca sa iti faci o idee de diferenta de greutate,dar ok ar fi fost ca la 2,40 sa aibe pina sau in jur de 200gr.
Sa stii ca in magazin nu ti va parea grea,dar la spinning o zi intreaga,ai sa simti excesul de grame pe care il are lanseta,plus ca deja la lungimea de 2,40-2,70 o lanseta asa grea te "forteaza" sa o folosesti cu ambele maini in lansare,lucru care mie mi se pare incomod si pierzi foarte mult din precizie si mobilitate.
Eu as zice sa mai vezi si alte lansete ca sa iti faci o idee,dar daca poti pe malul apei,iar daca ti-e iti va placea tot Cormoranul e ok doar tu vei pescui cu el.
Sa stii ca in magazin nu ti va parea grea,dar la spinning o zi intreaga,ai sa simti excesul de grame pe care il are lanseta,plus ca deja la lungimea de 2,40-2,70 o lanseta asa grea te "forteaza" sa o folosesti cu ambele maini in lansare,lucru care mie mi se pare incomod si pierzi foarte mult din precizie si mobilitate.
Eu as zice sa mai vezi si alte lansete ca sa iti faci o idee,dar daca poti pe malul apei,iar daca ti-e iti va placea tot Cormoranul e ok doar tu vei pescui cu el.
ai lanseta de 2.4 sau 2.7 care lanseaza cu o mana?si cand ma refer la lanseu asta inseamna minim 15-20m.Cristi E scrie: ...la lungimea de 2,40-2,70 o lanseta asa grea te "forteaza" sa o folosesti cu ambele maini in lansare,lucru care mie mi se pare incomod si pierzi foarte mult din precizie si mobilitate.
parerea mea este ca un lanseu executat cu 2 maini te ajuta in precizie,nu pierzi din ea,atunci cand batul o cere....
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Pai de ce nu dai nume?Cristi E scrie:da,am avut de 8�6�,8-12,3/8-3/4,6,2oz,(aprox176gr),nu dau nume si puteam lansa fara probleme,am dat-o intre timp era totusi cam lunga si incomoda pt stilul meu si m-am oprit la 7'0�,e lungimea care imi place mi-e si e perfecta pt mine,cred ca depinde si de obisnuinta
Noi vrem
Apropo de asta, am observat chestia cu imbinarea aia si la o lanseta Balzer Magna Matrix MX-9 Spin25. Oare si aia are varful din carbon plin ?Musti scrie:... Segmentul superior e tubular pana la un punct, de unde are o imbinare foarte bine disimulata cu portiunea de varf, care e din carbon plin. De aici si o rezistenta neverosimila pentru un varf atat de fin. ...
Eu mi-am luat Balzerul , lungime 2.1m, 5-25grame, mi-a placut mai mult decat black-bull, incercate in magazin. Sa vad cum se comporta pe apa.