Merci dar diferenta fata de bugetul alocat este destul de maregrecu scrie:am io un wild river de 7'6 pt avat daca te intereseaza , batu a fost pescuit o singura data
lanseta avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mai poti incerca ;
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10489.html
Pentru bugetul tau merita sa incerci .
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10489.html
Pentru bugetul tau merita sa incerci .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
crede-ma ca diferenta de pret fata de bugetul alocat este o nimica toata fata de diferenta de calitate pe care o gasesti intr-un wildriver fata de un exceller de exemplu .... am exceler-ul si am pescuit si cu wildriver-ul unui prieten ... NU SE POT COMPARA ...AdrianI scrie:Merci dar diferenta fata de bugetul alocat este destul de maregrecu scrie:am io un wild river de 7'6 pt avat daca te intereseaza , batu a fost pescuit o singura data
ps : nu ii fac reclama sau ceva de genul asta, nu il cunosc si nici pe forum nu cred ca am schimbat vreo replica ... am scris asta ca sa nu crezi ca am ceva interese ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
daca omul nu dispune de o suma mai mare, ar trebui inteles. si eu fac parte din pescarii cu buget limitat si, desi mi-as dori multe chestii, trebuie sa ma rezum la ceea ce intra in buget.
@ AdrianI: poate ar trebui sa specifici ce mulineta pui pe bat si care este firul cu vrei sa dai. d4md3od ti-a dat un reper, in functie de textil sau mono, iar eu nu cred ca pentru avat e neaparat un textil. nu e atat de pretentios. ideea este ca daca doresti sa dai cu voblere sau oscilante iti va trebui o mulineta cu raport de multiplicare mare. ai nevoie de viteza.
@ AdrianI: poate ar trebui sa specifici ce mulineta pui pe bat si care este firul cu vrei sa dai. d4md3od ti-a dat un reper, in functie de textil sau mono, iar eu nu cred ca pentru avat e neaparat un textil. nu e atat de pretentios. ideea este ca daca doresti sa dai cu voblere sau oscilante iti va trebui o mulineta cu raport de multiplicare mare. ai nevoie de viteza.
grizzly ... inteleg perfect situatia, eu doar am incercat sa ii explic ca punand 10Ron peste bugetul alocat s-ar alege cu o lanseta misto de tot ... intr-adevar suma reprezinta 50% peste ceea ce e disponibil dar lanseta e buna pentru avat ...grizzly scrie:daca omul nu dispune de o suma mai mare, ar trebui inteles. si eu fac parte din pescarii cu buget limitat si, desi mi-as dori multe chestii, trebuie sa ma rezum la ceea ce intra in buget.
cat despre mulineta ... depinde de marimea mulinetei, in functie de marime sa vada exact ce raport are nevoie ... mulineta mea de dat la avat de exemplu e un exceler de 3000 care nu mai tin minte ce raport are dar oricum nu e unul rapid si vreau sa iti zic ca pot tine thrill-ul de 9 cm la suprafata apei, la fel kastmastere de 38 de grame de exemplu ...
da, textilul nu e o chestie necesara la avat dar eu il prefer in detrimentul mono-ului in mod special pentru rezistenta ... adica nu imi surade prea mult ideea de a da cu un 0,2 la avat pentru a putea lansa suficient de deaparte ... ca un 0,25 iese din discutie ca e mult prea gros ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...