Lanseta asta e buna pentru clean? sfaturi va rog
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Eu am o lanseta Maver Spinner de 1.95 m si actiune 4 - 12 grame.zvic scrie:Poate te intereseaza si un Maver Fario. Am vazut una de 2,1m, 4-15g, actiune semiparabolica, pare sa aiba rezerva de putere pentru cazul in care intra un peste mai mare, costa cca 100 RON. Pe situl maver spune ca e recomandata pentru pastrav pe rauri, cu lingurite daca am inteles bine. Eu intentionez sa iau una.
Edit:
De fapt se numeste Maver Spinner Fario.
Link : http://www.maver.net/canne_spinning.htm
E super pentru pescuitul cu naluci usoare.
si batul recomandat de DjBeju e foarte mishto.... eu am RT Montera de 2,40 cu actiunea 7-22 si pot sa zic ca este superba, adica simti cum se incarca in lansare si cu voblere mici de 2,5 pana in 3 grame....
e elastica si are o rezerva de putere mare, as zice foarte mare....
si nici nu te costa prea mult un RT Montera de 1,80.... cred ca e in jurul a 800.000 .....
e un bat bun, raportand pretul la calitate
e elastica si are o rezerva de putere mare, as zice foarte mare....
si nici nu te costa prea mult un RT Montera de 1,80.... cred ca e in jurul a 800.000 .....
e un bat bun, raportand pretul la calitate
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Eu am luat pana la urma lanseta Maver Spinner Fario, 2.1m, 4-12grame. Acasa am pus fir pe ea, am legat firul de ceva si am tot tras de ea sa vad cum se comporta
.
Comparativ cu Arno Destroy 2.1m, 10-30grame maverul mi se pare ceva mai rigida si mai puternica ceea ce ma face sa cred ca una dintre ele nu e bine inscriptionata. Daca Maver are puterea de aruncare 4-12g real inseamna ca Arno are mai putin? Daca Maver are actiune semiparabolica conform sitului lor atunci Arno e parabolica.
Inca nu am pescuit maverul sa vad cum se comporta in lanseu si dril dar sper ca in weekend reusesc.
Pana la urma care e corespondenta dintre actiunea parabolica la europeni si actiunile pe care le dau americanii ?
Se poate sa fie gresit inscriptionate puterile de aruncare pe una din ele ?

Comparativ cu Arno Destroy 2.1m, 10-30grame maverul mi se pare ceva mai rigida si mai puternica ceea ce ma face sa cred ca una dintre ele nu e bine inscriptionata. Daca Maver are puterea de aruncare 4-12g real inseamna ca Arno are mai putin? Daca Maver are actiune semiparabolica conform sitului lor atunci Arno e parabolica.
Inca nu am pescuit maverul sa vad cum se comporta in lanseu si dril dar sper ca in weekend reusesc.
Pana la urma care e corespondenta dintre actiunea parabolica la europeni si actiunile pe care le dau americanii ?
Se poate sa fie gresit inscriptionate puterile de aruncare pe una din ele ?