la ce ar merge voblerul asta?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
la ce ar merge voblerul asta?
http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... rchResults
l-am cumparat ca mi-a placut cum arata....da habar nu am la ce sa il folosesc.....
l-am cumparat ca mi-a placut cum arata....da habar nu am la ce sa il folosesc.....
- kriss-wolf
- veteran
La Bezid am prins cativa somotei cu una rosie ,pana s-a dus cu el unul mai instarit .... eu am aruncat si am recuperat cand mai repede cand mai incet tragand un pic din varf ...am primit cadou de la cineva care avea in trusa si n-o folosea ... am dat cu el numai sa oftic colegii ... si am reusit
.
Nu sunt adeptul "ciudatenilor" dar cateodata pot provoca surprize placute ,asta daca nu raman in buturugi de la prima aruncare .....

Nu sunt adeptul "ciudatenilor" dar cateodata pot provoca surprize placute ,asta daca nu raman in buturugi de la prima aruncare .....

deci pana la urma sa ii dau o sansa....sa nu il fac breloc fara sa il probez.....
una peste alta....pe caldura asta credeti ca stiuca mai rasarita (nu marlitele alea nemancate) ar putea sa ofere o partida frumoasa pe o balta cu stiuca sau daca musca vre-o una va fi la noroc? Ca tot aud lumea cand zice ca vara nu trage stiuca.....desi eu numar mai mare de marle nu am prins niciodata ca in vara asta.......
una peste alta....pe caldura asta credeti ca stiuca mai rasarita (nu marlitele alea nemancate) ar putea sa ofere o partida frumoasa pe o balta cu stiuca sau daca musca vre-o una va fi la noroc? Ca tot aud lumea cand zice ca vara nu trage stiuca.....desi eu numar mai mare de marle nu am prins niciodata ca in vara asta.......
- MARIUS POPA
- veteran